Xonia de la Survivor 2022 trece prin momente grele. Afecțiunea de care suferă pare să se agraveze

Xonia de la Survivor 2022 trece prin momente grele. Afecțiunea de care suferă pare să se agraveze
Recent eliminată din competiția Survivor România, Xonia trece prin clipe cumplite din cauza bolii pe care o are.

Multă vreme s-a spus că a exagerat cu operațiile estetice. Xonia are însă o altă mare durere.

Xonia trece prin momente grele. Afecțiunea de care suferă pare să se agraveze

Cu ceva timp în urmă, medicii i-au dat Xoniei un diagnostic crunt. Suferă de o boală autoimună, acesta fiind motivul pentru care tânăra apare în ultima perioadă cu fața umflată. Din nefericire există posibilitatea ca această afecțiune să se agraveze. Ar fi o soluție, operația, dar vedeta nu se gândește la așa ceva, pentru că îi este foarte frică. Medicii i-au prescris un medicament care ar putea să o ajute, dar din cauza acestuia se confruntă cu stări de rău.

A plâns când a plecat de la Survivor

S-a terminat și prima săptămână pe care concurenții au trăit-o în Republica Dominicană. Din păcate, Faimoșilor nu le-a mers deloc bine pentru că au pierdut toate meciurile în fața Războinicilor. În plus, au rămas și fără Xonia care a fost eliminată în urma voturilor telespectatorilor. Momentul a fost unul dureros pentru Xonia care a izbucnit în lacrimi când și-a auzit numele.

„Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, a declarat „Survivor România”.

A sperat până în ultima clipă că nu va pleca

Plecarea din competiția a marcat-o mult pe cântăreață, care a sperat până în ultima clipă că nu va fi eliminată și că drumul la Survivor va continua. „Am emoții mari, inima mea bate foarte tare. Elena a făcut ce a simțit, eu îi respect decizia. Sper să rămân în acest concurs și să câștig puncte pentru echipa noastră.

Survivor suntem noi, am reușit să supraviețuim, traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă. Știam că o să fie greu, dar îmi place foarte mult, e cea mai grea luptă pe care am dus-o și vreau să o duc până la capăt”, a povestit Xonia la PRO TV.

Sursă foto: instagram, libertatea