Fiica Andreei Esca este, la 20 de ani, o tânără frumoasă și deșteaptă. Ba mai mult decât atât, Alexia nu stă pe banii părinților, ci și-a construit o adevărată carieră în social media care îi aduce destul de mulți bani. 

Alexia are o relație de peste patru ani cu cântărețul Mario Fresh, iar aceștia se înțeleg foarte bine, spre încântarea Andreei Esca, prezentatoarea punâ ndu-l pe listă pe tânăr la majoritatea evenimentelor de familie. Pe final de an, Alexia a făcut un pas mare către viața sa de adult, spre fericirea internauților, dar și a familiei. 

Și-a luat apartament din propriile economii, dar și cu ajutor de la părinți 

Deși Alexia era independentă de ceva timp, aceasta locuind într-un studio fără părinții ei celebri, acum fiica Andreei Esca s-a hotărât în sfârșit să devină proprietară. Aceasta a anunțat entuziasmată pe Instagram că, în urma economiilor din proiectele de publicitate, dar și cu ajutorul părinților și a unui împrumut la banca, a reușit să achiziționeze apartamentul mult visat, într-o zonă bună a Capitalei: “Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia a postat și un video pe YouTube în care a prezentat apartamentul și a explicat ce alegeri a făcut pentru decor: ”E o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. O să vă prezint fiecare cameră și o să vă spun exact ce o să se întâmple și cum o să fie decorată. Am optat pentru un stil mai girlish (n.r. feminin) și modern și retro, în același timp. Am obsesie cu chestiile retro și chestiile roz. O să fie o combinație de gri cu roz”, a povestit Alexia. 

Vă amintiți de Cheeky Girls? Iată cum au ajuns acum!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp