Zendaya, cea mai tânără actriță care a câștigat un Emmy pentru un serial dramatic

Zendaya, cea mai tânără actriță care a câștigat un Emmy pentru un serial dramatic
Duminică seară a avut loc un eveniment istoric la Premiile Emmy din 2020. La doar 24 de ani, Zendaya a devenit cea mai tânără actriță care a câștigat vreodată un Emmy pentru rolul principal remarcabil într-un serial dramatic, după ce a jucat în „Euphoria” de la HBO.

Serialul o  are în prim-plan pe fosta vedetă Disney jucând-o pe Rue, o adolescentă care se luptă cu dependența și care are o viață tensionată acasă și în dragoste, printre altele.

Zendaya mărturisește că de obicei nu este o fire emotivă, dar că în acest serial s-a lăsat acaparată de rol. „Am devenit cumva una cu personajul, dar nu l-am lăsat să preia controlul complet. Încă nu-mi vine să cred. Este o nebunie”, a recunoscut vedeta emoționată în timpul discursului ei de acceptare a premiului. 

A concurat cu unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood

Mai mult, Zendaya s-a confruntat cu unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood: Laura Linney și Oliva Colman, câștigătoarea de anul trecut Jodie Comer și favoritele fanilor Sandra Oh și Jennifer Aniston. A se număra printre asemenea talente, a spus actrița, a fost o onoare în sine.

View this post on Instagram

FUCKING DESERVED

A post shared by daya (@euphodaya) on

„Înseamnă atât de mult pentru mine.  Pe toate femeile din această categorie, evident, le admir enorm și munca lor și tot ceea ce fac în continuare. Doar să fiu menționată în cadrul categoriei a fost ceva. Și doar să-i văd că mă susțin și îmi zâmbesc și îmi fac semn cu mâna și chestii de genul asta au însemnat foarte mult pentru mine. Acest sprijin îmi umple cu adevărat inima”, a mai spus ea.

Vedeta a continuat discursul spunând că găsește bucurie în momente mici, cum ar fi victoria ei.

„Sunt recunoscătoare  pentru momente de genul acesta, momente în care putem avea bucurie și putem înfășura brațele în jurul celor dragi și să ne spunem reciproc că ne iubim și suntem mândri unul de celălalt. Sunt momente pe care trebuie să le ținem cu adevărat și să le prețuim.

Sunt recunoscătoare că toată familia mea, care stă acum în picioare și încearcă să fie liniștită, aici, pentru a sărbători cu mine și a fi aici. Cu siguranță am simțit toată această iubire în jurul meu în timp ce stăteam aici”, a spus Zendaya, care a câștigat premiul în fața unei camere pline de persoane dragi.

Despre Euphoria

Vedeta a mai spus că ea consideră că serialul  „Euforia” este „extrem de important”, întrucât spune povestea unei tinere de culoare care se confruntă cu dependența.

„Pentru mine, ceea ce este atât de special la personajul Rue e faptul că este o ființă umană întreagă, „stratificată” și complicată. Cred că, pe măsură ce spectacolul continuă, suntem capabili, de asemenea, să empatizăm cu dependența și cu ce arată asta și ce face ea cu o familie și să putem înțelege”, a reflectat actrița. 

Zendaya a spus că se simte „recunoscătoare” pentru oamenii care simt o legătură cu personajul ei, legătură pe care a numit-o „imensă” și „foarte importantă”. „Îmi pasă de ea profund”, a conchis ea.

Sursă foto: Instagram

Ceva serios se întâmplă. A plâns pe bune Dana Budeanu sau doar de show?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp