Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de marea finală

Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de marea finală
Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9, vinerea aceasta, de la 20.30, la Antena 1. Înainte de marea finală, concurenții se pregătesc nu doar vocal, ci au grijă și de felul în care vor arăta.

Italienii de la Super 4, Sonia Mosca, Andrada Precup și Adrian Petrache au obținut o derogare de la cei patru jurați ai lor pentru a face pauză de repetiții. Ei s-au dus la un salon de înfrumusețare și s-au relaxat.

Tunsori noi, coafuri speciale și un machiaj deosebit – totul pentru ca finaliștii X Factor să arate perfect în seara cea mare.

Dar pentru că muzica face parte din viețile lor în fiecare clipă, aceștia au continuat să cânte și chiar au oferit un concert neplanificat esteticienilor care au avut grijă de look-ul lor.

Nepotul lui Florin Salam a primit aprecieri de la jurați

Jurații au fost peste măsură de impresionați de prestația lui Adrian Petrache, care merge în finală. El este nepotul manelistului Florin Salam. “Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”, i-a spus Loredana Groza.

Și Delia a mărturisit că a tras cu urechea la repetiții și i-a plăcut încă de pe atunci ce a auzit: “Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut foarte mult de acolo ce se întâmplă! Ați avut un grup foarte bun! Foarte bun! A fost fix ceea ce a trebuit! Ai gândit foarte bine, dacă tu ai ales piesa! E foarte important să fii și inteligent muzical și să știi cu ce să te pui în valoare.”

Marea finală aduce provocări noi

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Pentru marea finală fiecare va pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor, alături de alta împreună cu un invitat special. În acest sens pe scenă vor urca nume importante din lumea muzicală din România.

Care vor fi alegerile lor muzicale și cine îi va cuceri pe cei de acasă, telespectatorii vor afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Câștigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii își pot susține favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

Sursa foto: X Factor

Uite ce frumoasă e Iuvenalia, fiica lui Marcel Pavel! Cântă alături de tatăl ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp