Zile grele pentru Alex Bodi. Capatos și fiul lui au văzut când o bătea pe Bianca

Zile grele pentru Alex Bodi. Capatos și fiul lui au văzut când o bătea pe Bianca
După ce a  distribuit pe internet imagini cu ea bătută de fostul soț și iubit, Bianca Drăgușlanu continuă tirul. Ea Bianca Drăguşanu dă detalii şocante despre violenţele la care a fost supusă de acesta.

Vin zile grele pentru Alex Bodi. Capatos și fiul lui au văzut când o bătea pe Bianca Alex Bodi. Blondina povestește ce se întâmplă în acest moment cu relația dintre ea și fostul soț. E amenințată în continuare.

Bianca Drăguşanu (38 de ani) a povestit cu lux de amănunte calvarul la care a fost supusă timp de doi ani şi jumătate de către fostul ei soţ Alex Bodi. Iar pentru că e în continuare amenințată de acesta, vrea să ceară un ordin de restricție. Deja i-a făcut plângere penală. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pe numele lui Alex Bodi este înregistrată o plângere  pentru violenţe şi agresiuni repetate.

Zile grele pentru Alex Bodi. Capatos și fiul lui au văzut când o bătea pe Bianca Alex Bod

„El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copiii. Numai el e normal. Asta cu care e acum o să fie a patra nebună. Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren și mai minat ca mine. Mi-a zis: pe 15 o să ies din arest și o să ne întâlnim noi. Eu am dovezi.

Nu există niciun motiv pentru care o femeie să pățească ce am pățit eu. Am vorbit și acum două zile și el mă amenința. După ce mă bătea îmi dădea mesaje: zi că ți-am dat doar o palmă sau că ai căzut pe scari. Există echimoze pe cap și pe tot corpul, asta scrie în certificatul de la IML.

Este un om periculos, mi-e frică de el. (…) Eu m-am dus la IML chiar în momentul în care am scăpat de la el de acasă. M-a lovit de față cu menajera! La o zi sau două zile după bătaie de Haloween, m-a văzut și copilul meu. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit și de față cu finii mei.

În ultimul context, în care m-a bătut timp de patru ore, eu i-am găsit dovezi în telefon că a fost cu aia (n.r. Daria Radionova), că începuse ea să posteze. Atunci i-am dat și eu o palmă. Era în casa mea, în familia mea, în patul meu și mă mințea în față. Atunci eu am început și i-am dat o palmă. S-a pornit Jihadul atunci”, a declarat Bianca Drăgușanu, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

„Am trecut pe lângă moarte de câteva ori”

Bianca Drăguşanu a oferit și alte amănunte șocante despre bătăile repetate pe care le-a încasat de la Alex Bodi. de asemenea, Dan Capatos confirmă spusele Biancăi. Familia sa a asistat, indirect, la acesta. Dan Capatos a confirmat că a fost martor la una din violențele marca Alex Bodi. „Fii-miu a venit țipând: tati, vino repede că o omoară pe Bianca!”, a declarat Dan Capatos.

„Am trecut pe lângă moarte de câteva ori. Nu ai idee cum e să te lupți cu un babat de 1.90 care e cât un taur. Eu, din adrelina aia, mă ridicam și mă punea iar jos. Făcea asta public. Pe fosta lui soție, Iulia, a lovit-o de față cu copiii. A rupt mobila și de față cu tine, Capatos!”, a mai dezvăluit blondina.

Sursa foto: Instagram

Poveste de viață. Cum s-a transformat din bețivanul orașului în cel mai mare artist