Exclusiv. După ce nu s-a mai văzut cu Lidia Buble, Harlys Becerra a fugit în brațele altei femei. Ce mesaj codat a  lansat pe internet

Exclusiv. După ce nu s-a mai văzut cu Lidia Buble, Harlys Becerra a fugit în brațele altei femei. Ce mesaj codat a  lansat pe internet
Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Harlys Becerra o ținut prima pagină a ziarelor din România. Fanii frumoasei cântărețe s-au bucurat nespus când aceasta a anunțat că, cităm, „mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”. Apoi și-a plimbat iubitul prin țară și l-a prezentat părinților.

Apoi, încet, încet, cei doi amorezi nu și-au mai trimis mesaje la vedere, pe Instagram. După un timp, prietenii Lidiei, sub anonimat, au povestit că distanța dintre Spania și România era prea mare, prea greu de gestionat. Și, în plus, amândoi aveau multe obligații contractuale. Lidia, chiar și un proces.

Așa cum știți, Harlys Becerra este un actor de origine cubaneză, care trăiește de ani buni în Spania, unde are o carieră de succes.

Harlys Becerra a dat fuga în brațele mamei sale

La scurt timp după ce presa românească a vehiculat despărțirea, actorul Harlys Becerra a fugit la mama sa. El a revenit în Cuba, țara sa natală, unde nu  mai fusese de mult.

De acolo le-a arătat fanilor revederea cu cea mai  dragă ființă din viața lui, cea care l-a născut. Au urmat plimbări prin Havana, și pe plajă.

Mesaje codate pe Instagram. Își transmit ceva Harlys și Lidia?

Între timp, Lidia Buble a lansat o piesă, Extrapolăm, și a cântat în concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică. De asemenea, și-a prezentat parfumul, Testament, și a oferit un cod de reducere.  Noaptea de Anul Nou a prins-o și pe ea acasă, vedeta cântându-le hunedorienilor săi, în fața Casei de Cultură. Nicio postare de dragoste nu a mai făcut zilele acestea.

În schimb, actorul Harlys Becerra pare că transmite, de peste oceane și Țări, mesaje cu subînțeles. El a filmat  un aranjament pentru o cununie pe plajă și a titrat: „Ne căsătorim?” (foto).

Cam în același timp, Lidia a postat pe Instagram o fotografie în care își dezvăluia trupul sculptat, purtând o pălărie care seamănă foarte mult cu cea pe care iubitul i-o făcuse cadou în timpul unei vacanțe de vis în Spania. A postat și ea, la story, o cerere în căsătorie cu cafea, în glumă (foto).

Sursa foto: Instagram