Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia dispărută de luni bune, îngropată în curte. Ce i-au făcut fiii ei

Femeia dispărută de luni bune, îngropată în curte. Ce i-au făcut fiii ei
Descoperire sinistră, noaptea trecută. Trupul unei femei date dispărute încă din luna martie, a fost descoperit îngropat în curte.

Femeia a dispărut la începutul pandemiei și nimeni nu a mai știut de ea nimic, până acum. Nimeni nu a reclamat faptul că aceasta pur și simplu, la un moment dat, nu a mai apărut. Rudele apropiate, în niciun caz, iar vecinii pur și simplu nu au sesizat dispariția. Abia acum, la luni bune distanță, niște rude îndepărtate au sesizat poliția, după ce nu au dat de ea. Polițiștii s-au dus la fața locului.

„În seara de 5 octombrie 2020, polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la dispariția unei femei de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș.

A fost demarata de îndată  efectuarea verificărilor în baza unui dosar penal întocmit pentru lipsire de libertate, iar in seara de 07 octombrie polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției orașului Sânnicolau Mare  și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au descins la locuința persoanei dispărute în vederea efectuării unei percheziții domiciliare”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Dispariție raportată după șase luni

Mai exact, cum dispariția femeii nu a fost anunțată de familie, polițiștii au mers la casa ei, unde locuiesc și cei doi fii ai ei. Unul din aceștia, bolnav psihic, le-a spus oamenilor legii că în urmă cu câteva luni a vazut-o pe mama sa dezbrăcată într-o anexă a casei și că îi e frică deoarece fratele lui ar fi ucis-o. Celălalt fiu susține că era în Austria, la Muncă, încă dinainte de izbucnirea pandemiei.

Polițiștii de la Investigații Criminale au facut primele cercetări în locuință și în gospodărie, dar nu au găsit nicio urmă de violență. Ei au luat decizia să îl supună pe fratele mai mare la un test cu detectorul de minciuni, pe care acesta nu l-a trecut.

Miercuri seara, polițiștii au revenit la Variaș, cu un câine de urmă adus de la Sibiu, în ideea că el ar putea găsi indicii. „La scurt timp, în urma căutărilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei”, au mai transmis oamenii legii.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul.

Papa lansează programul pentru „Noua Ordine a Lumii”. Sloganul nu e original

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre