A murit criminalul în serie care și-a incendiat iubita minoră. Mesajul dinaintea faptei

A murit criminalul în serie care și-a incendiat iubita minoră. Mesajul dinaintea faptei
Criminalul în serie din Mehedinți care a incendiat o fată în vârstă de 17 ani, ca să se răzbune, iar apoi a încercat să se sinucidă, a murit seara trecută.

Bărbatul era internat la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin după ce a încercat să își ia viața în timp ce se afla în arest preventiv. Ion Turnagiu a incendiat-o pe tânăra care l-a acuzat de viol. Se afla de un an de zile în liberate, după ce ultimii 25 de ani i-a petrecut după gratii. El a fost condamnat la închisoare pe viață în 1994 după ce s-a stabilit că a comis nu mai puțin de cinci crime, toate, cu un an mai devreme, iar orintre victimele sale s-a numărat și o femeie însărcinată în luna a șaptea.

Turnagiu a fost eliberat condiţionat printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi. În pușcărie s-a cunoscut cu fratele ultimei sale victime, iar după ce a ieșit, și cu tatăl lor. Așa s-a făcut că bărbatul s-a apropiat mult de familie și a început o relație platonică cu minora de 17 ani.

”Ar fi avut o relație cu soră-mea, am văzut mesaje la ea în telefon. Îi spunea că el a iubit-o și că l-a făcut să sufere. O mai amenința pe soră-mea. S-au cunoscut la Severin și apoi a venit aici, în Dîrvari,” a declarat fratele tinerei pentru ziarul local Actual de Mehedinți.

 

Ulterior, relațiile dintre ei au avansat, dar nu în direcția acceptată de fată, care l-a reclamat poliției pentru viol. În semn de răzbunare, acesta și-a incendiat iubita. Bărbatul a intrat peste adolescenta de 17 ani în casă, a aruncat cu benzină peste ea și pur și simplu i-a dat foc. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.


Important! O nouă terapie, gratuită, pentru pacienții cu cancer pulmonar

Credeți că fumatul ucide? Adevăratul pericol e unde nu vă așteptați


”Sunt distrus… (…) Bunul Dumnezeu să ne dea la toți, de acum înainte, după inima și sufletul nostru” – acesta a fost mesajul de adio lăsat de criminal cu două zile înainte de comiterea faptei.

Pe data de 13 iunie, Ion Turnagiu a fost arestat preventiv, iar zilele trecute a fost găsit în stop cardio-respirator, bărbatul  care la 20 de ani a omorât cinci oameni, decizând să își încheie socotelile cu viața. Turnagiu a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către poliţişti. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echiapjelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

Medicii de la Ambulanță solicitați la fața locului au continuat resuscitarea, apoi, în comă, criminalul a fost internat în secția ATI a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, unde, noaptea trecută, a decedat.

Sursa foto / video: Facebook/ Ion Turnagiu