5 femei îl acuză pe solistul Adam Levine că e fustangiu. Alegea tinere „copy-paste”- Foto

5 femei îl acuză pe solistul Adam Levine că e fustangiu. Alegea tinere „copy-paste”- Foto
Un modelul de fitness în vârstă de 21 de ani este a cincea femeie care susține că solistul Maroon 5, Adam Levine, a încercat să aibă o relație cu ea.

Adam Levine se află în mijlocul unui mega scandal iscat la scurt timp după ce soția sa, Behati Prinsloo, a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil al lor. Totul a început după ce un model în vârstă de 23 de ani a făcut public faptul că ar fi fost amanta muzicianului timp de un an.

Prima femeie care l-a acuzat, modelul Instagram Sumner Stroh, a spus că s-a simțit „exploatată” după ce ar fi avut o aventură cu cântărețul de la Maroon 5, în timp ce acesta era căsătorit cu soția Behati Prinsloo. De asemenea, ea a susținut exclusiv pentru Page Six că ea și Levine au avut o relație „fizică” după ce „a absolvit facultatea în 2021”. Cu toate acestea, Levine a negat imediat afirmațiile lui Stroh, spunând că „nu a avut o aventură”, dar că „a trecut limita la un moment dat”.

Alte trei femei l-au acuzat imediat

Însă, după ce Stroh a făcut publice afirmațiile ei, alte două femei au vorbit. O femeie pe nume Alyson Rose a împărtășit într-un videoclip TikTok, acum șters, un mesaj pe care se presupune că i-a trimis Levine, care scria: „Nu ar trebui să vorbesc cu tine, știi, nu 😤?”

Apoi, o comediantă pe nume Maryka a postat în povestea ei pe Instagram, marți, schimburi de mesaje cu Levine, care scria: „Acum sunt obsedat de tine”.

În cele din urmă, fostul său instructor de yoga Alanna Zabel a relatat că artistul le-ar fi spus prietenilor săi că are parte de „cel mai bun fund din oraș și a fost drăguț”. „Într-o zi, mi-a trimis un mesaj spunându-mi: Vreau să-mi petrec ziua cu tine, goală,” a mai susținut ea.

Un adevărat curent #metoo îl vizează pe solistul solistul Maroon 5

O a cincea femeie care îl acuză pe Adam Levine susține că acesta a inițiat cu ea o conversație care aducea a flirt, pe rețelele de socializare. Ashley Russell — care deține un cont Instagram de fitness cu puțin peste 4.100 de urmăritori — a susținut că, la începutul acestui an, solistul Maroon 5 i-a urmărit poveștile, i-a apreciat postările și chiar i-a scris în privat. Vorbind pentru DailyMail într-un articol publicat miercuri, tânăra de 21 de ani a susținut că primea mesaje „aproape în fiecare noapte, în jurul orei 22:00”.

„Verificam de fiecare dată când postam o poveste, ceea ce era în fiecare zi, și era întotdeauna vizionată de el”, a declarat Russell, care avea doar 20 de ani la acea vreme, pentru presa. Într-o serie de capturi de ecran care au surprins presupusele conversații dintre Levine, în vârstă de 43 de ani, și Russell, el i-a scris mai întâi „Leg day.  Cel mai important și cel mai ușor de sărit”.  Mai târziu, în conversația lor, el ar fi întrebat-o: „Ești la facultate, nu-i așa?”, înainte de a adăuga: „Frumoasă muncă la picioare.  #angajament”.

Russell a spus presei că i s-a părut „ciudat” că Levine vorbea cu ea, dar a vrut să continue conversația lor pentru a vedea cât de departe se poate ajunge. Ea a susținut: „El a spus că m-a găsit de pe pagina sa Discover de pe Instagram pentru că este „pasionat de fitness” și eu am un cont de fitness.   Când i-am spus că se va afla ca le scrie fetelor în privat, a încetat să-mi mai trimită mesaje”, a afirmat ea.

A cincea femeie după care a „umblat” Levine, dezgustată de comportamentul vedetei

În ciuda faptului că nu a mai vorbit cu ea, solistul i-ar fi urmărit în continuare poveștile postate pe social media. „Cred că acesta este adevăratul sens al lipsei de respect față de o femeie.  Mă întristează foarte mult că este căsătorit și face acest lucru imatur”, a spus ea pentru presa, adăugând că i s-a părut ciudat că a vorbit cu ea „având în vedere vârsta lui și că este căsătorit”. Mă întreb cum arată în [feed-ul] lui… plin de femei toate tinerele!?  Foarte ciudat pentru mine”, a conchis ea.

Adam Levine este căsătorit cu Prinsloo, în vârstă de 34 de ani, din 2014 și au două fiice: Dusty Rose, în vârstă de 5 ani, și Gio Grace, în vârstă de 4 ani. Cuplul a anunțat la începutul acestei luni că așteaptă al treilea copil. Se pare că modelul este „foarte supărat” din cauza evenimentelor devoalate în aceste zile, dar a ales, cel puțin momentan, să rămână alături de el.

Sursa foto: Instagram