8,5 milioane de oameni s-au uitat la Big Baby, copilul uriaș

8,5 milioane de oameni s-au uitat la Big Baby, copilul uriaș
Pandemia asta ne ține mai mult în case și mulți oameni stau pe Internet. Ultima găselniță este o provocare: ce copil s-a născut uriaș. 8,5 milioane de persoane s-au uitat la Big Baby.

Foarte mulți oameni, de pe toată planeta, au devenit mai activi pe rețelele de socializare. Au mai mult timp și puține distracții. Filmarea lui Shan a strâns zeci de milioane de internauți. Povestea a pornit de la o provocare lansată pe TikTok despre copiii care au fost uriași la naștere. ”O, vreți să ne jucăm cel mai mare bebeluș? De acord!”, a scris o mămică și avea dreptate.

8,5 de milioane de oameni s-au uitat la Big Baby, copilul uriaș

Pe TikTok a fost lansată o provocare care a fost vizionată în scurt timp de 8,5 milioane de persoane. Care a fost cel mai mare bebeluș la naștere?

O mămică a intrat și ea imedit în joc. Semnează Shans1588 și a arătat fotografii de la nașterea fiului ei.

În încercarea de a revendica primul loc, Shan a povestit că micuțul ei a avut șase kilograme și jumătate și aproape 60 de centimetri. Nu avea nici măcar haine pentru el.

”O, vreți să ne jucăm cel mai mare bebeluș?. De acord! La vârsta de 38 de săptămâni și o zi, a venit pe lume al doilea fiu al meu prin cezariană, cu doi medici care au asistat la naștere. Asta pentru că a ajuns la 6,5 kilograme și aproape 60 centimetri lungime.

Așa este. Era clar cel mai mare bebeluș de acolo. Nu aveam scutece sau haine pentru el. Trebuiau să urce la etaj, la pediatrie, ca să ia scutece de mărimea trei. Hainele cu care a fost externat erau pentru copiii de la șase până la nouă luni”, a explicat mama bebelușului.

În încercarea de a revendica primul loc, Shan a povestit că micuțul ei avea la naștere 6,5 kg

De când a fost postat, videoclipul a acumulat peste 8,5 milioane de aprecieri și sute de mii de comentarii.

Shan a mai postat un videoclip și l-a prezentat pe Big Boy, acum, în vârstă de 5 ani. Băiețelul este sănătos și fericit.

@shans1588

#stitch with @tawnee117 #greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound – Shans1588

@shans1588

Our 14 1b .6oz baby boy. J is a healthy, stubborn and STRONG 5 year old who loves baseball, football and Monster Trucks. #fyp #bigbaby

♬ Proud of You – Five Times August


Femeia care a răpit peste 5.000 de copii cu complicitatea autorităților. A omorât câteva sute dintre ei

Inelul ucigaș găsit pe țărmul Mării Negre