A apărut un nou monolit. Ce zic adepții teoriei conspiraționiste

A apărut un nou monolit. Ce zic adepții teoriei conspiraționiste
Un nou monolit a apărut, la ceva timp de când se credea că s-a oprit toată ”nebunia”. Noua structură metalică și-a făcut apariția în Turcia. Ce zic adepții teoriei conspiraționiste. 

La câteva luni de la apariția primelor structuri metalice misterioase pe tot globul, un nou monolit a stârnit controverse, de data aceasta în Turcia. A apărut un nou monolit. Primul monolit apărut a fost în noiembrie în deșertul Utah. A fost apoi urmat de o serie de structuri metalice de acest fel în România, Spania, Olanda, California și chiar pe Insula Wight.

Noul monolit se află în cel mai vechi sit de temple din lume, din provincia Sanliurfa, Turcia. Placa de metal are și o inscripție cu un mesaj: „Uită-te la cer dacă vrei să vezi Luna.” Nu este clar cine a plasat obiectul acolo. Însă în prezent este păzit de soldați înarmați în timp ce este cercetat.

A apărut un nou monolit. Oamenii spun că este extraterestru 

Monolitul apărut în Turcia

Cei care cred în existența extratereștrilor s-au grăbit să spună că monolitul aparține unei forme superioare de viață. ”Un monolit a fost descoperit într-un sit arheologic vechi de 12.000 de ani. Acesta a fost cândva locul unui sfânt templu. Obiectul este văzut în videoclip înconjurat de patru stâlpi cu bandă de avertizare înfășurată în jurul său pentru a împiedica oamenii să atingă obiectul. Dar cel mai uluitor lucru este că sunt soldați militari turci. Care dețin puști de asalt care păzesc monolitul”, a spus Scott C. Waring, care conduce pagina UFO Sightings Daily.

El crede că turcii văd monolitul ca fiind posibil artefact extraterestru. De asemenea, afirmă că, dacă va cădea în mâini greșite, ar putea reprezenta un risc pentru securitatea națională a Turciei. “Acum, dacă aceasta ar fi doar artă, nu ar exista soldați. Singurele motive pentru care guvernul turc ar trimite soldați este dacă ar crede că acest obiect ar putea fi de fapt o relicvă extraterestră care a aterizat în această locație. Așadar, îl protejează până când este examinat de către experți științifici și se stabilesc pe ceea ce este cu adevărat acest artefact necunoscut”

”Nu există informații pe care să le pot oferi chiar acum. Experții fac cercetări”, a declarat guvernatorul Șanlıurfa, Abdullah Erdin. 

Foto: evz

Horoscop Minerva – 8 februarie. Atenție la deciziile financiare!