A dispărut președintele Păunel, bossul județului Cluj! Cum a fost posibil

A dispărut președintele Păunel, bossul județului Cluj! Cum a fost posibil
Președintele Păunel, bossul județului Cluj, a dispărut! Cum a fost posibil acest lucru. Acesta e cunoscut ca fiind Presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Președintele Păunel a dispărut. Alin Păunel Tișe, pe numele lui complet, este Presedintele Consiliului Judetean Cluj. Așa semna pe toate documentele oficiale.

În trecut, politicianul era recunoscut ca având un comportament dificil. Acesta a divorțat în urmă cu ceva timp de Carmen Tișe, soția sa. A intrat apoi într-o relație cu o femeie misterioasă care se pare că l-a schimbat total, conform apropiaților. 

Președintele CJ Cluj se pare că ar fi fost în ultimul an un adevărat exemplu. Nu se mai comporta isteric, comunica cu presa, iar din punct de vedere politic este cât se poate de solid. În urmă cu 6 ani, alți politicieni îl lau în râs pe Păunel, din cauza numelui său. ”Nemernicilor interlopi care mi-au jignit și atacat soția și familia. Care au trecut în sfera personală cu atacurile, dincolo de politică. Jeguri politice analfabete. Seplecan născut Szeplekan și-a schimbat numele. Nu și-a asumat nici numele dat de părinți cum fac toți oamenii normali. Oare de ce? Eu sunt Alin Paunel Tișe și mi l-am asumat. Păunel Matei era tatăl meu, D-zeu să-l odihnească! În zona de unde era el, erau multe nume din acestea: Păunel, Viorel, Zamfirel, Florinel etc. Este rău sa fii maghiar sau să ai nume maghiar?! Szeplekan și-a schimbat numele în Seplecan. Ne este rușine de rușinea lor!”, zicea acum 6 ani Păunel. 

Președintele Păunel nu mai există. Și-a schimbat numele 

Printre schimbările pe care le-a făcut în ultimul an Păunel, se numără și una extrem de importantă. Politicianul Păunel a dispărut total. A rămas în schimb doar Alin Tișe, căci acesta și-a schimbat numele și nu mai semnează cu el, după cum se remarcă și pe actele oficiale. 

Contactat de ziardecluj.ro, politicianul a confirmat informația. ”Este o opțiune personală, așa am considerat că e mai bine eu si familia mea. Sunt Alin Tișe de acum în toate actele de identitate și ca semnatură în actele administrative”, a declarat Alin Tișe. 

Foto: Facebook

Spectacol sportiv la Râșnov. 4 competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile