Orlando Bloom nu s-a pierdut cu firea. A filmat-o pe Katy Perry în cel mai delicat moment

Orlando Bloom nu s-a pierdut cu firea. A filmat-o pe Katy Perry în cel mai delicat moment
Logodnicul lui Katy Perry, Orlando Bloom, a filmat-o în timp ce năștea. Vedeta pop și-a lăudat partenerul „pentru susținere”.

 Katy Perry spune că Orlando Bloom a filmat-o când a născut. Cântăreața în vârstă de 36 de ani a devenit mămică în august și a vorbit rar despre cum e să fii părinte, până acum.

Orlando Bloom a filmat-o pe Katy Perry când năștea

A apărut recent la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, unde a vorbit despre momentul în care a născut. A vorbit deschis și despre travaliu, spunând cum a fost susținută de partenerul ei. Ea a născut la un spital din Los Angeles. Din fericire, lui Orlando Bloom i s-a permis să fie prezent în cameră în timpul pandemiei de COVID-19. A filmat-o când a născut.

„El a fost un sprijin atât de mare, am avut ca un mic boombox. Era acolo și era atât de minunat. Să mă țină de mână și să mă privească în ochi”, a spus Katy Perry.

Confirmând că ei au dorit să imortalizeze momentul prețios, cântăreața a spus că: „A filmat totul. Da, el a fost grozav, îl recomand cu drag”.

Bebelușa seamănă cu Orlando Bloom

Cei doi au ales să nu publice fotografii cu fața lui Daisy și o țin departe de lumina reflectoarelor. Nu se știe dacă ei o vor arăta pe fetiță în cele din urmă, dar Orlando a glumit anterior că este „mini-eu”, dar că are ochii mamei sale.

„A fost amuzant pentru că atunci când a ieșit prima oară, am spus: Oh, sunt eu! Este un mini-eu. Și apoi, din fericire, a moștenit acei ochi frumoși ai lui Katy, care sunt perfecți. Dar, apoi arată un pic ca mama mea”, a spus Orlando Bloom la emisiunea Ellen DeGeneres Show.

Victor Rebengiuc, actor din întâmplare. Împlinește 88 de ani