A ieșit pe piață hârtia igienică cu chipul lui Putin. Produsul se vinde foarte bine

A ieșit pe piață hârtia igienică cu chipul lui Putin. Produsul se vinde foarte bine
Vladimir Putin nu mai e un conducător puternic. De când a început războiul cu Ucraina, imaginea lui a avut de suferit.

Fotografia lui Vladimir Putin a ajuns și pe hârtie igienică, iar în ultima perioadă el a fost comparată chiar și cu Adolf Hitler.

A ieșit pe piață hârtia igienică cu chipul lui Putin. Produsul se vinde foarte bine

Cei care au ridiculizat cel mai mult imaginea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, au fost polonezii, țară unde au ajuns cei mai mulți refugiați ucrainieni de când a început războiul. Nu demult, aceștia au făcut un gest la care nu s-ar fi gândit nimeni și au început să comercializeze hârtie igienică pe care au pus imaginea lui Putin. Potrivit informațiilor oferite de The Telegraph, acest produs se vinde extraordinar de bine, fiind acum în topul suvenirurilor turiștilor.

Zelensky este considerat sfânt în Polonia

Dar hârtie igienică cu chipul lui Putin se găsesc, spun sursele, și la Kiev, dar și preșuri de șters pe picioare, precum și tricouri cu sloganuri nu tocmai ortodoxe. În ceea ce îl privește pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei ar avea în prezent statutul de sfânt în Polonia. Și chipul acestuia a fost folosit, dar pentru a fi pus pe căni și pe magneți.

Există și hârtie igienică cu chipul lui Barack Obama

Nici Barack Obama, fostul președinte al SUA nu a scăpat. Există o hârtie igienică cu chipul său imprimat pe ea, care se găsește la „President Cafe”, un restaurant de cartier din oraşul Krasnoyarsk, Siberia, închinat lui Putin. De parcă n-ar fi fost de ajuns acest lucru, tot în toalete există și un tablou cu Angela Merkel, dar și covorașe cu steagul american.

Tot la acestă bodegă există și fotografii cu liderul de la Kremlin, de la vârsta copilăriei și până în zilele noastre. O dovadă că locuitorii Siberiei îl iubesc necondiționat și nu le pasă absolut deloc de ceea ce spun cei din Occident. Cât privește războiul, se pare că Putin nu vrea sub nici o formă să cedeze, fiind hotărât să ocupe Ucraina.

„Obiectivul principal al lui Putin este distrugerea Ucrainei. Nu da înapoi în ceea ce privește obiectivele lui, cu toate că Ucraina a câștigat prima etapă a acestui război la scară mare”, a declarat vineri, la televiziunea națională, ministrul adjunct al apărării din Ucraina, Hanna Maliar.

Sursă foto: businessmagazin