Putin, mai șturlubatic ca niciodată. Ce-i face Oanei Zăvoranu în fiecare noapte. Vedeta ia somnifere puternice de 17 ani

Putin, mai șturlubatic ca niciodată. Ce-i face Oanei Zăvoranu în fiecare noapte. Vedeta ia somnifere puternice de 17 ani
Chiar dacă în ultima perioadă a avut parte de tot felul de șocuri, Oana Zăvoranu își vede liniștită de viață.

După o perioadă în care nu a excelat cu postările pe contul de socializare, Oana Zăvoranu a revenit, spre marea bucurie a fanilor.

Putin, mai șturlubatic ca niciodată. Ce-i face Oanei Zăvoranu în fiecare noapte. Vedeta ia somnifere puternice de 17 ani

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi, Oana Zăvoranu le-a explicat acestora care e secretul tinereții sale. Bruneta susține că nu face nimic ieșit din comun, pentru că are o genă extraordinară, moștenită de la părinți. „În rest, stres maxim. Probleme mari, mâncare care îngrașă și dezordonată și culcat numai dimineață. Și pastile puternice de somn de mai bine de 17 ani. Te pup și să știi că răspunsul este cel mai adevărat pe care ți-l puteam da, fără pic de ironie”, i-a răspuns Oana unui fan.

“Când ne băgăm la nani, te trântești ca un rus adevărat în capul meu”

Și tot pe contul său de socializare, Oana le-a dezvăluit celor care o iubesc cum arată nopțile ei cu cel mai deștept, alintat și iubitor motan, Putin. „Putin, băiatul lu’ mama frumos, deștept și alintat. Ești cel mai năzdrăvan și iubitor motan. Când ne băgăm la nani, te trântești ca un rus adevărat în capul meu, de parcă mi-ar arunca cineva un sac plin de cărămizi …..

Dar ăsta e modul tău suprem de a îmi arăta cât de mult mă iubești. Mama te iubește de 100 de ori mai mult, aristocratul meu cu pedigree. Mama e cea mai fericită ca ești copilul ei cu blăniță. Miau …”, s-a destăinuit bruneta.

Ce a spus Pepe despre fosta sa soție

Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Pepe a avut cuvinte grele despre fosta sa soție, pe care a făcut-o frustrată. „Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că, vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund. (…)

Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult” s-a destăinuit Pepe.

Sursă foto: instagram