A înșelat-o după 32 de ani de căsătorie. Suma pe care trebuie să i-o plătească e uriașă

A înșelat-o după 32 de ani de căsătorie. Suma pe care trebuie să i-o plătească e uriașă
Un bărbat din Bihor şi-a înşelat soţia, după 32 de ani de căsnicie, iar acum este obligat de judecători să-i plătească femeii daune de 20.000 de euro.

Bihoreanul de poveste nu numai că și-a înșelat soția, ci a vrut să o și păgubească de ceea ce i se cuvenea, după 32 de ani de căsnicie. Despăgubirile de 20.00 de euro pe care judecătorii i le-au acordat femeii, au făcut însă dreptate.

Cel care a intentat procesul de divorţ a fost chiar bărbatul, care ar fi vrut ca desfacerea căsătoriei să se facă „din culpă comună.”

Însă judecătorii din Oradea au aflat în timpul procesului că bărbatul avea o amantă și părăsise deja, la vremea intentării divorțului, domiciliul conjugal, după 32 de ani de conviețuire cu soția.

A muncit ani de zile fără plată

Avocata soției a declarat pentru presa locală că „Reclamantul a părăsit-o pe clienta mea în 2020, cu o lună înainte să pornească procesul de divorţ, iar până să plece a înstrăinat o mare parte a averii”. Soția părăsită a putut dovedi la proces că bărbatul a vândut toate proprietăţile, mai puţin o vilă pe care a trecut-o pe numele mamei sale, unde și-a dus amanta, cu care avea deja o relație de trei ani. Mai mult, el trecuse pe numele noii sale mari iubiri firma pe care o diriguia. E adevărat că societatea respectivă era pe numele lui, însă fusese începută, sprijinită și construită cu ajutorul fostei soții, care muncise la afacerea familiei ani de zile, fără să fie plătită.

Cinism sinonim cu imoralitate

„A veni acum, după mai bine de 32 ani de ani de căsnicie, şi a susţine că între părţi nu a existat niciodată o relaţie conjugală reală, că au fost ţinuţi împreună doar de certificatul de căsătorie, nu denotă decât cinism şi lipsă de respect faţă de soţie”, se arată în hotărârea judecătorească pronunţată de Judecătoria Oradea, şi menţinută printr-o decizie definitivă şi de Tribunalul Bihor, care a ţinut să precizeze că „termenul de cinism este în sensul său de imoralitate” şi „e foarte potrivit pentru afirmaţiile şi conduita” bărbatului. Și au continuat judecătorii rechizitoriul la adresa bărbatului, necruțători: dacă tot pretinde că nu şi-a iubit niciodată soţia, „putea să divorţeze de mai multe ori până în prezent.” „A ales să facă acest lucru acum, când şi-a rezolvat situaţia financiară, iar demersul său judiciar de divorţ este urmare a relaţiei extraconjugale, consolidate în ultimii 3 ani, cu altă femeie.”

Drept pentru care au hotărât ca cel care și-a înșelat soția în dragoste și a vrut să o tragă în piept cu banii, să îi  plătească păgubitei 20.000 de euro.