A intrat din nou soarele în familia Anamariei Prodan. Iată cine s-a întors. Bucuria e imensă

A intrat din nou soarele în familia Anamariei Prodan. Iată cine s-a întors. Bucuria e imensă
Ani buni a fost alături de familia Anamariei Prodan și lucrurile au funcționat perfect. Astăzi, un personaj important se întoarce.

Când a plecat de lângă ea, Anamaria Prodan a fost extrem de tristă, însă a înțeles. Acum, lucrurile se schimbă radical.

A intrat din nou soarele în familia Anamariei Prodan. Iată cine s-a întors. Bucuria e imensă

Elena Fulgeanu sau Nuți, cum o cunoaște toată lumea, i-a făcut o surpriză imensă Anamariei Prodan când a acceptat să vină să lucreze din nou pentru familia ei. Să lucreze e, de fapt, prea mult spus, pentru că Nuți face parte din familie, e iubită și respectată și toată lumea o așteaptă cu brațele deschise.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, au declarat surse pentru Click.

De ce s-a întors Nuți din Emiratele Arabe

Fosta bonă a lui Bebeto a plecat în relații foarte bune cu Anamaria Prodan și familia ei. Femeia a ales atunci să-și dea demisia pentru că a fost cerută în căsătorie și urma să-și întemeieze o familie.

Cei doi au ales să se stabilească în Emiratele Arabe, unde le-a mers din plin. Sursele spun că au reușit să strângă o sumă frumușică, iar acum au decis să se întoarcă acasă.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, au spus sursele.

Ce a spus afacerista când a plecat Nuți

Când Nuți a anunțat-o că va pleca din familia ei, Anamaria Prodan a fost extrem de tristă și a anunțat că nu va căuta altă bonă, pentru că nimeni nu o poate înlocui.  „A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe!

Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, au fost cuvintele Anamariei Prodan.