A murit la 26 de ani. Avionul a picat în drum spre un concert

A murit la 26 de ani. Avionul a picat în drum spre un concert
Fanii sunt șocați. Favorita lor, laureată a premiilor Latin Grammy, a murit la doar 26 de ani. Avionul care o ducea la un concert s-a prăbușit.

A fost laureată a premiilor Latin Grammy și avea un copil în vârstă de doar doi anișori. Chiar înainte de a urca la bordul avionului, celebra solistă a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare. Postarea sa avea, ieri, peste patru milioane de vizualizări.

A murit la 26 de ani. Avionul a picat în drum spre un concert

Cântăreața Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, laureată a premiilor Latin Grammy, a murit vineri, 5 noiembrie. Era împreună cu unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului avionului. Avionul s-a prăbușit într-o zonă rurală din statul brazilian Minas Gerais, relatează Reuters.

Avionul a decolat din Goiania și se îndrepta spre Caratinga, unde Marilia Mendonca avea programat un concert vineri.

Cântăreața Marilia Mendonca a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste din Brazilia. Era foarte popular și a fost laureată a premiilor Latin Grammy.

și avea un copil în vârstă de doar doi anișori. Chiar înainte de a urca la bordul avionului, celebra solistă a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare.

„Aceasta este realitatea poporului meu. Spune-mi aici, în cele mai delicioase comentarii, despre acest stat minunat care este Minas Gerais!”, a scris vedeta pe Twitter.

Cine a fost Marilia Mendonca

Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, a fost una dintre cele mai cunoscute și mai iubite cântărețe din Brazilia și nu numai. În urmă cu doi ani, solista a reușit să câștige un premiu Latin Grammy și a dobândit și mai multă notorietate după ce s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații eșuate.

A început să cânte de la o vârstă fragedă, iar din 2016 a devenit celebră cu o piesă despre infidelitate. Atunci a fost numită ”Regina suferinței”. În timpul pandemiei, nu a avut prea multe concerte, dar a stabilit un record. Marilia Mendonca a susținut un concert online și a fost urmărită de 3,3 milioane de admiratori. Sursa: cnn.com