A murit și el! Divorțul cunoscutului preot de o actriță de telenovele a fost amplu mediatizat. Informații exclusive

A murit și el! Divorțul cunoscutului preot de o actriță de telenovele a fost amplu mediatizat. Informații exclusive
O nouă veste aduce tristețe. Moartea unui cunoscut preot-aspirant, care nu în urmă cu mult timp a divorțat cu scandal de o actriță de telenovele. Ploaia de acuzații a curs la acel moment, iar omul a sfârșit cu inima amară. Aveau doi copii împreună.

A studiat Facultatea de Medicină, dar și Teologia, și a ales să meargă pe calea slujirii Domnului. „Omul are două aripi: harul şi libertatea”, spunea Mihai Făgădaru, care s-a stins în noaptea de joi spre vineri. Acesta se afla internat în spital, suferind de o formă gravă de COVID.

Bărbatul, deși a fost o figură foarte apreciată în lumea Bisericii, a fost acuzat în instanță, la divorț, de tot felul de lucruri urâte. Preotul-aspirant a fost căsătorit cu Ioana Picoș, pe care o știți din serialul „La Bloc”, „Iubire şi onoare” şi „Narcisa: Iubiri nelegiuite”.

După cinci ani de mariaj, perioadă în care a născut doi copii, gemeni, Ioana Picoş a decis să pună punct relației cu tatăl acestora. Finalul relației lor a fost cu scandal. Bărbatul a acuzat-o de o relație extraconjugală, iar ea a spus că el e un bărbat violent. Bătălia s-a purtat pentru cei doi copii chiar și sub camerele de luat vederi.

Preotul a transmis un mesaj dureros pe rețelele sociale: „Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată). Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului, și motivul mincinos, am tăcut, si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobiul public. Dar NU voi tolera NICIODATĂ abuzul împotriva copiilor mei! Iar alienarea parentală si sechestrarea minorilor este un abuz!”, își începe Mihai Făgădaru expunerea.

La începutul anului, tânăra mămică și-a executat silit fostul soț pentru neplata pensiei alimentare, dovedind în instanță că acesta nu și-a respectat îndatoririle.

De ce nu a vrut Picoș să lase copiii să doarmă la tata

În instanță, actrița Ioana Picoș a invocat câteva motive pentru care nu își dorește ca gemenii să stea și la tatăl lor. Unul dintre acestea ar fi că Mihai Făgădaru sforăie, iar copiii nu pot avea un somn liniștit.

Judecătorii au respins acest argument. „Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte.

Mihai Făgădaru a fost foarte afectat de această despărțire, povestea mereu cât de mult suferă că nu este lângă copii, iar pe fosta soție încă o iubea.

Cu câteva ore înainte să sfâșească, Ioana Picoș a transmis un mesaj disperat!

„Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare.
Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.
Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta.
Înălțați o rugăciune pentru el.
Doamne ajută!”, a scris ea pe rețelele sociale.

Din păcate, medicii nu au reușit să-l salveze.