A pățit-o și Andreea Marin! Febra a pus-o la pat, după o filmare în străinătate

A pățit-o și Andreea Marin! Febra a pus-o la pat, după o filmare în străinătate
Încă o vedetă a avut de suferit de pe urma bolii. Spre deosebire de alte persoane, ea a avut norocul și nu a ajuns la spital.

Andreea Marin a povestit în cadrul unei emisiuni TV prin ce a trecut recent. A fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, deși era vaccinată cu schema completă. A trebuit să facă și boala ca să vadă cum este. Și a descris simptomele provocate de Covid unui om vaccinat și care a acționat imediat, de la primele semne ale bolii.

Diva crede că a contactat virusul în cadrul unor filmări în străinătate, unde majoritatea echipei a fost infectată. Din fericire, fiind vaccinată, boala nu s-a manifestat violent, iar simptomele resimțite au fost cele ale unei gripe puternice.

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă.

Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.

Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta”,  a declarat Andreea Marin în emisiune.

„M-am izolat de cei din jur”

Andreea Marin a declarat că datorită vaccinului a reușit să scape destul de ușor de boală, fără să ajungă la spital într-o stare gravă.

„Am urmat tratamentul, am făcut tot ceea ce trebuie. Am urmat tot ce mi-a zis medicul. M-am izolat de cei din jur. Anterior, fiica mea a fost bolnavă, așa cum deja știți. Fiecare are părerea sa, eu am ales să fac vaccinul. Am văzut clar din această experiență cât a contat. Am făcut o formă ușoară comparativ cu ceilalți care nu au vaccinul. Este strict concluzia mea, nu fac reclamă vaccinului.

Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r.: Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas”, a mai spus Andreea Marin.