Acasă la Dani Oțil. Cum și-a amenajat vila în 10 ani, baia pentru 3 persoane, ce dar a primit la nuntă

Acasă la Dani Oțil. Cum și-a amenajat vila în 10 ani, baia pentru 3 persoane, ce dar a primit la nuntă
A schimbat 17 chirii de-a lungul anilor, dar acum e extrem de fericit pentru că are casa visurilor sale, dar și cea mai frumoasă familie.

Colțuri cu amintiri, povești și multă muncă. Așa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte casa în care Dani Oțil și familia sa trăiesc fericiți.

Acasă la Dani Oțil. Cum și-a amenajat vila în 10 ani, baia pentru 3 persoane, ce dar a primit la nuntă

Dani Oțil a acceptat propunerea celor de la Lovedeco și și-a arătat pentru prima dată superba locuință. O casă la care a muncit nu mai puțin de zece ani. Cel mai frumos vis al lui a devenit realitate.

„Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat”, a declarat Dani despre cât de bine se simte în locuința sa.

A vrut să-și cumpere avion

Drumul lui Dani până la superba casă din Corbeanca nu a fost deloc ușor. După ce a stat ani buni în chirii, acesta a făcut un credit bancar și și-a achiziționat o garsonieră. Ulterior, a vrut să-și cumpere un avion ultraușor, ba chiar a avut și o parte din bani. În acea perioadă, prietenul și colegul său din copilărie, Răzvan Simion, se mutase în jumătate de duplex din Corbeanca.

I-a propus lui Dani să cumpere cealaltă jumătate, dar s-a lovit de un refuz. Răzvan însă nu s-a lăsat, a făcut toate demersurile necesare, i-a depus dosarul pentru un al doilea credit și, în final, au ajuns să fie vecini. Pentru că locuința nu mai fusese locuită, Dani a început să se ocupe de renovare. Iar ce a ieșit, depășește orice așteptări.

„Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e canapeaua, pe care s-a dormit grav. N-a fost nici măcar la un preț mediu, a fost o canapea ieftină, dar am căutat-o atât de mult până când am reușit s-o găsesc… și ține și acum”, povestește Dani.

În urma unei călătorii făcute la Amsterdam, Dani spune că a furat idei pentru baie, pe care le-a pus în practică. Acum e mândru că are o cadă imensă, în care încap trei persoane. Și așteaptă momentul în care juniorul se va bălăci alături de mami și tati. Cât privește pivnița, acesta a transformat-o într-o cameră de joc, dar și un mic cinema pentru două persoane.

Pivnița a fost transformată în spațiu de joacă

„Eu cred că orice om care are încă un spirit tânăr și viu are nevoie să se joace, așa că mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc și unde am și un mic cinema doar pentru două persoane. Mi s-a părut că o să dau lovitura cu treaba asta. N-am dat lovitura niciodată”, a mărturisit prezentatorul. Până să fie bărbat însurat, adormea acolo, acum însă nu mai pleacă din camera matrimonială.

Cadou de nuntă de la colegii de la Neatza: un măslin de 200 de ani

Nu în ultimul rând, o altă cameră care a stat goală mulți ani a devenit micul univers al bebelușului, care a venit pe lume recent și i-a schimbat prezentatorului viața definitiv. Aici, recunoaște Dani, și-a adus contribuția la amenajare și soția lui, Gabriela.

Cât privește cadoul de nuntă pe care l-a primit de la colegii de la Neatza, acesta a fost plăcut impresionat când a intrat în posesia unui măslin, vechi de 200 de ani, simbolul păcii, longevității și stabilității. L-a plantat chiar la intrarea în vila cu două etaje.

Sursă foto: lovedeco