Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Ducesa oferă o privire asupra conacului lor de 14 milioane de dolari

Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Ducesa oferă o privire asupra conacului lor de 14 milioane de dolari
Meghan Markle le-a oferit fanilor o privire asupra noului ei conac de 14 milioane de dolari, cu ocazia apariției la emisiunea America’s Got Talent.

Meghan Markle a susținut un concurent de la America’s Got Talent

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a făcut o apariție surpriză la finalul sezonului emisiunii de talente. Ea i-a transmis un mesaj video de încurajare cântăreței Archie Williams, în vârstă de 59 de ani, o persoană care fusese încarcerată „din greșeală”, timp de 36 de ani.

Meghan se afla în conacul ei de lux cu nouă dormitoare și 16 băi din Santa Barbara, unde locuiește alături de prințul Harry și de fiul lor Archie.

Conacul este cunoscut sub numele de „Chateau” și valorează 14,65 milioane de dolari. Meghan și Harry au devenit vecini cu vedetele Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Cu toate că prințul Harry și Meghan au oferit ocazional imagini din casa lor în ultimele luni, apariția fostei actrițe pe canapeaua ei din sufragerie le-a oferit fanilor o scurtă privire în viața privată a Ducelui și Ducesei. Au văzut obiectele personale pe care le dețin, inclusiv cărți feministe.

De unde vor plăti Meghan Markle și Prințul Harry toate îndatoririle?

Fanii au observat în partea stângă a imaginilor un buchet de flori mari și albe, așezat într-o vază uriașă. Ducesa a favorizat de multă vreme mobilierul modern și buchetele imense de flori. Meghan a fost întotdeauna un fan al florilor proaspete, în special al bujorilor roz, pe care i-a declarat ca favoriții ei.

Surse apropiate cuplului spun că cei doi sunt „mândri” că au cumpărat casa fără ajutorul familiei. Aceștia au încheiat o ipotecă de 7,25 milioane de lire sterline, care va fi rambursată cu dobânzi până în 2050. Ei au depus un depozit de aproximativ 3,8 milioane de lire sterline.

Rambursările ipotecare îi vor costa aproximativ 30.000 de lire sterline pe lună și vor avea, de asemenea, un impozit pe proprietate anual de 220.000 de lire sterline.

Toate acestea vin în plus față de costurile de întreținere, curățenie, personal și securitate, care ar putea ajunge la zeci de mii de lire sterline pe lună.

Cuplul plătește, de asemenea, suma de 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea proprietății Frogmore Cottage, în tranșe de 18.000 de lire pe lună.

Nu este clar însă cum vor plăti ducele și ducesa pentru toate acestea. Când au renunțat la îndatoririle regale, au insistat asupra faptului că doreau să devină independenți din punct de vedere financiar.

Accident grav într-un mare show TV. Vedetele sunt în stare de șoc