Această rugăciune vă scapă pentru totdeauna de datorii. Iată cum trebuie să o rostiți

Această rugăciune vă scapă pentru totdeauna de datorii. Iată cum trebuie să o rostiți
Pandemia nu a adus cu sine doar boală și suferință, ci și acumularea de multe datorii. Citiți această rugăciune și viața vi se va schimba.

Când datoriile se acumulează, totul pare fără scăpare. Nu trebuie să deznădăjduiți dacă treceți printr-o perioadă dificilă, pentru că există o rugăciune care face minuni.

Această rugăciune vă scapă pentru totdeauna de datorii. Iată cum trebuie să o rostiți

Când simțiți că viața a devenit un calvar, locul de muncă nu vă mai convine, iar banii s-au împuținat, e momentul să începeți să citiți rugăciunea care vă scapă de datorii. Se recomandă să fie rostită zilnic, iar în acea perioadă să încercați să fiți cât mai pozitivi cu putință.

“Vin din lumina și abundența lui Dumnezeu. Am aceeași inimă precum Dumnezeu. Am la dispoziție abundența nelimitată, de vreme ce Dumnezeu este sursa mea de lumină și abundență. Am decis ca tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o transmit vor atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele.

Am decis că nu trebuie să cer nimic pentru că sunt înconjurat de abundență. Pentru că provin din aceeași lumină cu cea a lui Dumnezeu, sunt capabil să creez aceeași abundență pe care El ne-a dat-o. Amin.

Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine, Dumnezeul meu, este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! Amin!”.

Rugăciune de împlinire a dorințelor către Maica Domnului

În același timp, vă e de mare folos și rugăciunea către Maica Domnului de împlinire a dorințelor. Când vă apucați să o spuneți, aprindeți întâi o lumânare. „Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea.

Ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”. După ce ați terminat de citit, rostiți Tatăl nostru și Bucură-te Marie.

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

Sursă foto: Arhivă