Aceste obiecte atrag sărăcia și ghinionul. Aruncați-le din casă

Aceste obiecte atrag sărăcia și ghinionul. Aruncați-le din casă
Fiecare obiect din jurul nostru, spun specialiștii, este înconjurat de energie. De aceea, trebuie să fim foarte atenți ce păstrăm.

Există lucruri care ne aduc noroc și lucruri de care trebuie să ne descotorosim cât mai repede cu putință.

Aceste obiecte atrag sărăcia și ghinionul. Aruncați-le din casă

Potrivit informațiilor oferite de celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru la Antena 3, în casa fiecărei persoane există obiecte care fac rău membrilor familiei, pentru că atrag după sine sărăcia și ghinionul. În plus, acționează și asupra psihicului nostru. Printre acestea se numără lucruri care au culoarea pământului, statuetele din gips sau măturile vechi.

Sub nici o formă nu puneți în casă podele și pereți din sticlă, iar dacă nu vă place un cadou primit, aruncați-l cât mai repede cu putință. La fel trebuie să procedați dacă aveți o pereche de încălțăminte veche, care vă roade. Un nu hotărât și tablourilor care au mesaje negative, pentru că pot „provoca tulburări de memorie, nevroze, stare anxioasă și împiedică dezvoltarea noastră spirituală”. Cât privește cuțitul, nu e bine să-l țineți noaptea pe masă.

Puneți pe masă un bol de sticlă umplut cu bancnote

La polul opus sunt lucrurile care aduc beneficii uriașe, ca de exemplu cristalele, care au rolul de a regla energiile. Iar pentru bunăstare e bine să aveți pe masă un bol de sticlă cu bancnote în el. Dacă vă plac florile, se recomandă să vă cumpărați un ficus. Este planta care strânge energiile negative și aduce liniște și armonie în familie.

Cât privește tablourile, vă este util un obiect de artă cu pasărea Phoenix care reprezintă „renașterea și un drum liniștit în viață” sau unul cu un curcubeu. Pentru a avea noroc în carieră, o cascadă este tot ce aveți nevoie.

Broasca țestoasă, aducătoare de noroc

Ca să alungați paguba și în casa voastră să intre norocul și prosperitatea, cumpărați figurine care reprezintă fie o broască țestoasă, fie un elefant cu trompa ridicată. De asemenea, obiecte folositoare sunt potcoavele, bambusul și ghindele. Și nu uitați cel puțin de trei ori pe săptămână să dați cu tămâie în casă.

Sursă foto: doc

Recomandarile noastre