Acestea sunt singurele lucruri care rup blestemul. Iată ce trebuie să faceți pentru a avea reușită

Acestea sunt singurele lucruri care rup blestemul. Iată ce trebuie să faceți pentru a avea reușită
Specialiștii în paranormal susțin că blestemul este cuvântul care poate distruge fără să lase urme. Cum se scapă pentru totdeauna de acesta.

Ce consecințe poate avea blestemul? Cum vă puteți apăra? Există vreo metodă pentru a scăpa? Iată răspunsul la aceste întrebări.

Acestea sunt singurele lucruri care rup blestemul. Iată ce trebuie să faceți pentru a avea reușită

Potrivit sfântului cuvios Paisie Aghioritul, blestemul se împlinește dacă cel care l-a trimis a fost curat sufletește și nu a greșit cu nimic în fața celui considerat dușman. În caz contrar, cuvintele rele se vor întoarce asemenea unui bumerang asupra celui care le-a pomenit, dacă le-a spus pe nedrept. Cu blestemul nimeni nu se joacă, spun sfinții părinți, pentru că mesajul energetic e atât de puternic uneori că poate provoca chiar moartea.

Cum se scapă de blestem?

Tot sfinții părinți spun că cea mai bună metodă este postul timp de 40 de zile, alături de rugăciuni puternice. Ideal ar fi ca postul să fie negru, iar credinciosul să nu consume nici un fel de alimente, să fumeze sau să bea alcool, ci doar să bea în decursul unei zile o cană cu aghiazmă și să se roage.

Cât privește slujbele, cele mai cunoscute ca fiind aducătoare de bucurie, pentru că alungă duhurile necurate sunt rugăciunile la sfântul Ciprian, în special rugăciunea sfântului Ciprian de alungare a blestemelor, alături de moliftele Sfântului Vasile cel Mare.

Această rugăciune se citește doar de preot

Atenție! Această rugăciune, ca și Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, se citește doar de sfinții părinți în timpul slujbelor de dezlegare. „Aşa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul, slujitorul Tău şi pe robul Tău, cu toţi ai casei lui, şi dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala şi de tot blestemul.

De toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputinţa, prostia, neînţelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia şi de toate rătăcirile şi greşelile, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat eşti în veci…”. Dacă știți că ați fost blestemați, nu așteptați, și mergeți urgent la biserică și vorbiți cu duhovnicul.

Sursă foto: bzi

Recomandarile noastre