Actorul Kevin Bacon are nevoie de toate cablurile cu USB. La ce le folosește e „marcă personală” – Imagini neobișnuite

Actorul Kevin Bacon are nevoie de toate cablurile cu USB. La ce le folosește e „marcă personală” – Imagini neobișnuite
Actor prolific de televiziune și film, recompensat cu un Glob de aur, actorul Kevin Bacon are tot felul de idei ciudate. Cel mai bine cunoscut pentru aparițiile sale în Footloose și Apollo 13, precum și pentru rolul din The River Wild, actorul e o celebritate care aproape că nu mai are nevoie de prezentare.

Actorul Kevin Bacon a împlinit, vara aceasta, 64 de ani. El s-a născut în Philadelphia (cel mai mare oraș din Pennsylvania, Statele Unite) pe 8 iulie 1958. Mama sa era profesoară de școală elementară, iar tatăl său arhitect.

La 17 ani, Kevin a plecat la New York pentru a se apuca de teatru. Curând după aceea, a fost distribuit într-un spectacol de la școala de teatru Circle in the Square.

Are o viață de familie exemplară. De 34 de ani, el formează un cuplu cu actrița Kyra Sedgwick și au împreună doi copii: Sosie (26) și Travis (29).

Actorul Kevin Bacon își plimbă câinele cu cablul USB

La 64 de ani, actorul pare că trăiește a doua tinerețe. Arată mai bine ca oricând, alura de băiat ciufulit îl prinde bine și, în plus, cu o avere netă estimată la 45 de milioane de dolari. Și are tot felul de idei. Actorul e foarte dinamic pe rețelele de socializare, unde își prezintă crâmpeie din viața sa de zi cu zi.

El dovedește că este foarte inventiv când vine vorba de scos câinele la plimbare. Pentru că i-a ieșit într-un mod deosebit, s-a și filmat și a distribuit imaginile pe canalul său de TikTok. Aprecierile au curs.

Actorul Kevin Bacon a spus fanilor că a pierdut lesa patrupedului, așa că a improvizat. El a ales din casă cel mai lung cablu de alimentare cu USB și i-a dat o utilitate nouă. Asta și în contextul în care noile interfețe se schimbă la mai toate aparatele cu unele mai mici.

Câinele nu a avut obiecții, a ieșit cuminte la plimbare cu cablul legat în jurul gâtului. Spre norocul proprietarului, cablul USB avea, totuși, o lungime considerabilă, astfel că și-a plimbat câinele în condiții civilizate și a putut să-l și filmeze când mergea și se juca pe stradî, pe lângă celebrul lui stăpân.