Actriță de top, fiică de actori celebri. Chiara Mastroianni și-a văzut părinții sărutându-se doar pe ecran

 Actriță de top, fiică de actori celebri. Chiara Mastroianni și-a văzut părinții sărutându-se doar pe ecran
Chiara Mastroianni, fiica actorului italian  Marcello Mastroianni şi a celebrei actrițe franceze Catherine Deneuve, a fost aleasă noua imagine oficială a casei de modă spaniole Loewe.

Chiara a jucat în peste 30 de filme şi va fi protagonista noului lungmetraj al cineastului Lisandro Alonso, „Eureka”.

Potrivit unui comunicat al companiei spaniole, Chiara Mastroianni, 48 de ani, femeie divorțată și mamă a doi copii, devine astfel noua imagine a casei Loewe, în locul tânărului top-model american Kaia Gerber.

Fotografiată de artista japoneză Fumiko Imano, cunoscută pentru utilizarea tehnicii collage, Chiara Mastroianni, născută la Paris în 1972, a reușit sa își clădească succesul prin propriul talent.


Moda noului sezon, din materiale reciclate

Celebră actriță din „Riverdale”, alături de FBI împotriva traficului de persoane


Printre cele mai bune filme la care a participat actrița se numără: „Nu uita că în curând vei muri”, „Jurnalul unui seducător”, „Vânzare”, „Scrisoare”, „Abator”, „Toate melodiile sunt doar despre dragoste”, „Ora X” și altele. Capacitatea de a juca absolut orice eroină a ajutat-o pe Chiara să obțină recunoașterea celor mai buni regizori din Italia și Franța, fiind de asemenea nominalizata la „César” și premiul național francez „Lumiere”.

Părinții se aflau în mariaje diferite când au conceput-o

Părinții ei, actorul italian  Marcello Mastroianni şi actrița franceză Catherine Deneuve, erau amândoi căsătoriți cu alte persoane în momentul aventurii lor și au rămas împreună timp de patru ani, separându-se în 1975, când Chiara avea aproape trei ani.

Mai târziu, ea a dezvăluit că nu își poate vizualiza părinții drept un cuplu: „Nu mi-am văzut niciodată părinții împreună, niciodată în toată viața mea. S-au despărțit când aveam doi ani, așa că nu-mi amintesc de ei ca un cuplu. Nu i-am văzut niciodată sărutându-se, altundeva decât în ​​filme”.

Imagine de lux

În prezent, actriţa este protagonista noii campanii de promovare a casei de modă Loewe, fiind fotografiată în timp ce ajunge la sediul UNESCO din Paris cu o maşină de epocă.

Loewe este o casa de moda spaniola de lux, specializata în articole de piele, îmbrăcăminte, parfumuri și alte accesorii de moda. Fondata în 1846, Loewe este cea mai veche și una dintre cele mai importante case de moda din lume.

Recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriţă în secţiunea „Un Certain Regard” la Festivalul de la Cannes în 2019 pentru filmul „Habitación 212”, în regia lui Christophe Honoré, Chiara Mastroianni pozează în acest model decapotabil vintage, sub stâlpii unei aripi a clădirii pariziene.

Actriţa prezintă mai multe ţinute cu o croială de inspiraţie militară, precum un pardesiu din tweed cu guler înalt supradimensionat şi o rochie vaporoasă din organza strânsă pe talie, care fac parte din noua colecţie toamnă-iarnă din sezonul 2020 – 2021, semnată de stilistul Jonathan Anderson.

Într-o altă imagine, Chiara Mastroianni promovează un costum deux-pieces din crep satinat, accesorizat cu un şal supradimensionat, o ţinută ce poate fi purtată atât cu pantofi eleganţi cu toc, cât şi cu o pereche de mocasini, ornaţi cu catarame în formă de floare şi asortaţi cu un rucsac „Balloon”, tipic pentru casa de lux Loewe.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp