Acum s-a aflat adevărata dramă prin care trece Delia. Stă prin spitale, în străinătate

Acum s-a aflat adevărata dramă prin care trece Delia. Stă prin spitale, în străinătate
Recent, aceasta a vorbit despre sacrificiile pe care le face artista pentru familie.

De când mama Deliei are probleme de sănătate, artista ar face orice pentru ființa care i-a dat viață.

Gina Matache spune că s-a întors roata, iar Delia are multă grijă de părinți, pentru a avea parte de cele mai bune tratamente și nu s-a uitat niciodată la bani. În plus, soțul artistei, Răzvan îi e alături în orice moment.

 „Îmi amintesc când era mică și trebuia să mergem cu ea la clinică și acum cum s-au inversat locurile”

Delia a fost lângă noi și operațiile pe afară, ea le-a susținut și nu ne lasă. În continuare ne face abonamente pe la clinicile private și ne sună să ne întrebe dacă am fost. Îmi amintesc când era mică și trebuia să mergem cu ea la clinică și acum cum s-au inversat locurile.

E un copil foarte atent și generos. Ne sprijinim reciproc și ea are nevoie de noi să o susținem. Nu vrem să o încărcăm cu problemele noastre, multe lucruri ea nu le știe. Doar ce nu ai să ascunzi, află. Răzvan o ajută tare mult, n-am văzut așa soț grijuliu, care știe și programul la care trebuie să plece de acasă, o ajută foarte mult și noi cum putem”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

„Cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar”

În fiecare an, de Paște și Crăciun se strânge toată familia și se bucură de cadouri. Dar cel mai frumos rămâne pentru Gina Matache faptul că îi are lângă ea pe cei dragi sufletului. „Noroc cu Delia care ne ia de păr și ne adună pe toți și noroc cu spațiul ei generos. La ea acasă ne-am întâlnit, fiecare și-a primit cadoul.

Cei mici cu veselia lor, noi astea mai coapte pe la bucătărie, așa a trecut ziua. Fiecare a luat ceea ce a considerat, cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar, adică doar de două ori pe an, Crăciun și Paște. Am încercat să facem un obicei din asta, foarte rar se întâmplă să nu fim toți, de când sunt copiii, suntem toți”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

Recomandarile noastre