Acuzații grave la Survivor România! Simona Hapciuc și Jador se iau „la cuțite”

Acuzații grave la Survivor România! Simona Hapciuc și Jador se iau „la cuțite”
Competiția Survivor România 2021 se încinge din ce în ce mai tare. Tensiunea între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor crește cu fiecare ediție, iar concurenții se luptă din ce în ce mai dur.

Una dintre concurentele de la Survivor România 2021 a avut o reacție surprinzătoare. Indignată, vedeta susține că echipa rivală are o strategie care îi ajută pe concurenți să câștige timp în perioada probelor. Simona Hapciuc acuză Războinicii.

Simona Hapciuc acuză Războinicii de trișat

Simona Hapciuc, membră în echipa Faimoșilor, a făcut o declarație uimitoare. Blondina susține că Războinicii folosesc o strategie prin care câștigă timp în perioada probelor. Vedeta a precizat că mulți dintre concurenții echipei adverse se dau răniți când de fapt nu au absolut nimic. 

Pentru a-și susține ideea, vedeta a venit și cu un exemplu în acest caz. Momentul în care Andreea a căzut după ce s-a lovit extrem de rău de o roabă. Faimoasa a precizat că a văzut cu proprii ochi ce s-a întâmplat, fiind convinsă că rivala sa nu avea nevoie de intervenția cadrelor medicale. În plus, Simona Hapciuc a mai adăugat că nu este prima oară când Războinicii aplică această strategie.

„Simt că își bat joc de noi și râd de noi și de telespectatori. Mereu își caută scuze ca să trișeze sau să mai tragă de timp.

Am văzut exact ce s-a întâmplat, a căzut roata pe ea, dar nu era necesară chemarea medicului și oprirea jocului. Am simțit că este o strategie din partea Războinicilor. M-am enervat foarte tare. Nu este prima dată când Războinicii încearcă să trișeze. Eu le spuneam să se uite la ea că n-are nimic, joacă teatru”, a spus Simona Hapciuc despre concurenții din echipa Războinicilor, conform wowbiz.ro.

Simona Hapciuc și Jador se iau „la cuțite”

După de Simona Hapciuc acuză Războinicii, actrița a mărturit că se credea a fi una dintre cele mai liniștite concurente de la Survivor România 2021, dar iată că realitatea din teren a fost cu totul alta. Blondina a lansat mai multe controverse de când a ajuns în Republica Dominicană și chiar a avut un schimb de replici acide cu unul dintre Faimoși.

Simona Hapciuc și Jador au ajuns la cuțite, tânăra cedând nervos la un moment dat. Blondina s-a simțit demoralizată și chiar a precizat că și-ar dori să plece acasă din cauza cântărețului.

Fanii au început să observe deja că fostul concurent de la „Puterea Dragostei” este cel care pornește constant scandaluri atât în echipa sa, cât și între echipa Faimoșilor și a Războinicilor.

Bahmuțanca va fi siderată! „Vârstnicul” din Scandalul Năstase s-a însurat cu o tinerică