Adela Popescu a aflat ce bebeluș va naște. Radu Vâlcan deja vorbește de patru copii

Adela Popescu a aflat ce bebeluș va naște. Radu Vâlcan deja vorbește de patru copii
Adela Popescu se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Frumoasa prezentatoare TV a anunțat sexul copilului public, la un post de televiziune.

Adela Popescu a aflat ce bebeluș va naște. Frumoasa prezentatoare TV și Radu Vâlcan așteaptă venirea pe lume al celui de-al treilea copil al lor. După ce a anunțat în direct la „Vorbește Lumea” că este însărcinată din nou, a anunțat acum și sexul bebelușului.

Adela Popescu va avea încă un băiețel

Radiază de fericire. Adela Popescu a aflat ce bebeluș va naște. Frumoasa prezentatoare TV va fi mămică pentru a treia oară. Însărcinată în 17 săptămâni, ea a anunțat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec. Se pare că cei doi vor fi părinții a trei băieței. După aflarea veștilor, Radu Vâlcan a spus că se pregătește și pentru al patru-lea copil, pentru că vrea și o fetiță.

„Cel mai amuzant este că e tot băiat. Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! După ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reacție surprinzătoare: O să avem patru copii! Din cauză că acesta este tot băiat, o să mai facem unul până iese fetiță. Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu că voi fi mamă a trei băieți. Mi se pare mare lucru să fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu. 

Adela Popescu și-a anunțat sarcina în direct

Atunci când Adela Popescu și-a anunțat sarcina, a arătat câteva imagini din vacanța de iarnă. Frumoasa prezentatoare TV se afla alături de soțul ei, Radu Vâlcan, la munte. Fiind îmbrăcată cu haine de iarnă în respectivele fotografii, burtica nu era încă vizibilă. Blondina a decis să își anunțe în direct retragerea din emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, pentru a nu își pune sarcina în pericol, din cauza virusului COVID-19.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am. Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă”, a spus Adela Popescu în urmă cu câteva săptămâni.

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante