Adela Popescu a decis să spună ea cum a fost la botez. Imagini exclusive

Adela Popescu a decis să spună ea cum a fost la botez. Imagini exclusive
Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost mai fericiți ca niciodată la botezul celui de-al treilea copil. Evenimentul a fost unul ieșit din comun.

De trei ori părinți, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au pus hainele de gală, au pregătit totul ca la carte și și-au botezat cel de-al treilea copil.

Adela Popescu a decis să spună ea cum a fost la botez. Imagini exclusive

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și prezentatorul de la „Insula iubirii” au avut un week-end de vis. Aceștia l-au creștinat pe micuțul Adrian, iar petrecerea a fost una deosebită. Asta pentru că Adela și Radu au ales ca tema botezului să fie una mult iubită de părinți și copii, povestea celor „Cei 3 purceluși”.

Bineînțeles că și tortul  fost în temă, iar invitații s-au distrat când au văzut mai multe ilustrații cu simpaticii purceluși. Pentru că pandemia ne permite, evenimentul mult așteptat a avut loc în aer liber, spre bucuria invitaților, care s-au simțit aproape de natură și liberi să facă tot ce le-a poftit sufletul.

Adela Popescu a ales să poarte cizme tip cowboy

Adela și Radu au optat pentru ținute cât mai lejere și au arătat extraordinar. Blonda a ales o rochie negră tip sacou, accesorizată cu un lanț în talie și o pălărie albă. Pentru a dansa așa cum se cuvine, pantofii cu toc au fost înlocuiți cu o pereche de cizme tip cowboy de culoare albă.

Nici Radu n-a fost mai prejos, pentru că a fost apreciat pentru costumație, pantaloni și sacou negru, tricou și adidași de culoare albă. Micuțul Adrian a primit botezul așa cum trebuie, dar la final le-a demonstrat părinților că el face legea în casă.

Ce vedete s-au distrat alături de Adela și Radu

La botezul micuțului Adrian au fost prezenți mulți prieteni au cuplului, precum Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, Mihai Morar cu soția, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Cristina Ciobănașu, dar și producătoarea Ruxandra Ion, supranumită mama telenovelelor. Adela Popescu le-a făcut fanilor cea mai mare bucurie și a postat pe contul de socializare multe fotografii de eveniment.

Sursă foto: instagram