Adela Popescu povestește ce i s-a întâmplat în ziua în care a născut. Radu s-a speriat tare

Adela Popescu povestește ce i s-a întâmplat în ziua în care a născut. Radu s-a speriat tare
Fericirea de a fi mamă nu se compară cu nimic. Iar când ai trei băieți, te simți în al nouălea cer. Ce a pățit Adela Popescu la cea de-a treia naștere.

La 34 de ani, Adela Popescu e o femeie împlinită. Are un soț care o adoră, o carieră de vis și trei îngeri.

Adela Popescu povestește ce i s-a întâmplat în ziua în care a născut

A trecut aproape o lună de când Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea a făcut recent declarații privind cea de-a treia naștere. Care, spune ea, nu a fost deloc ușoară.

A început prin a povesti cum a început travaliu și că soțul ei, Radu Vâlcan, era speriat. „Spre 6 dimineața am simțit contracția pe care deja o știu că e de naștere. Am zis că nu-mi sperii soțul… Primul lucru pe care l-am făcut, am sunat-o pe mama lui să vină spre noi că nasc. (…) M-am aranjat și m-am dus să-l trezesc cu mare grijă, să nu-l sperii. (…) Era foarte, foarte emoționant, înțeleg. Chiar înainte să plecăm i-am spus: «Dacă vrei să conduc eu, înțeleg că ești într-o situație delicată, pot să o fac». «El a zis că: Nu, nu».

La spital a fost mai rău ca altă dată, iar Adela a rememorat clipele grele și dureroase pe care le-a trăit.

„În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare. Încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural”, mai spunea Adela recent, în emisiunea Vorbește Lumea.

S-au hotărât și ce nume va purta Prâslea

După multe discuții, Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan au ales acum și numele micuțului, alintat Avionel atunci când a fost în burtica mamei. Numele i se potrivește de minune, ținând cont de faptul că cel mic a primit nota zece la naștere.  „Nu știm cu cine seamănă, copilul a fost mare, dacă e să mă iau după mărime, seamănă cu tatăl, pentru că s-a născut cu 3 kg și 620 de grame. (…)

Tată e ăla care-l crește”, a glumit cu ceva timp în urmă vedeta. Pe contul său de Instagram, Adela Popescu a postat o fotografie de suflet, în care poartă un colier cu litera A. Există, bineînțeles și un comentariu la fotografie, care lămurește tot: „A de la Alexandru, Andrei și Adrian”. Timp de două săptămâni, băieții cei mari au fost plecați la bunici, dar acum familia s-a reunit. Cât privește nașii, Radu a mărturisit că sunt prieteni foarte dragi.

Sursă foto: unica, instagram