Adela Popescu e neagră de supărare. Și nimeni nu o ajută

Adela Popescu e neagră de supărare. Și nimeni nu o ajută
Cea mai proaspătă mămică din showbizul românesc, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiețel al cuplului. La aproape două săptămâni de la naștere vedeta are probleme.

Adela Popescu e neagră de supărare și nimeni nu o ajută. După ce a născut al treilea băiețel al familiei, toate păreau să meargă strună, până acum. Prezentatoarea a mărturisit prin ce trece. E supărată foc.

Adela Popescu reușește să fie și părinte cu normă întragă, dar și non stop în legătură cu fanii pe rețelele sociale. Cum are puțin timp, le povestește ce s-a mai întâmplat în viața ei.

Pentru că i-a obișnuit să le împărtășească totul, diva noastră, ori de câte ori are puțin timp liber, pune mâna pe telefon și spune clar și răspicat cum e viața de mamă a trei băieți, cu ce se confruntă, care sunt clipele frumoase, dar și ce o îngrijorează.

Adela Popescu e neagră de supărare. Sunt probleme cu mezinul

Adela Popescu a și întâmpinat primele probleme în ceea ce-l privește pe „Avionel”, așa cum îi spun frații mai mari.

Adela Popescu spune că bebelușul a început să nu mai doarmă. E mereu neliniștit din cauza caniculei și a disconfortului termic accentuat. Având în  vedere canicula, plimbările în aer liber sunt excluse.

„Eu am ieșit, în sfârșit afară. Pur și simplu nu se poate respira afară, iar cu bebelușul, asta mă doare cel mai tare, nu am reușit să-l scot la plimbare. Am ieșit de vreo două ori, pe la șapte, dar a avut disconfort, nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă, din păcate. Mi-e teamă să nu se ardă, se poate să se și ardă chiar dacă-l țin la umbră”, a spus Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, vizibil îngrijorată.

Soția prezentatorului de la „Insula iubirii” se bucură că cei doi băieți mai mari sunt acum la bunici. „Mă gândesc cu groază ce aș fi făcut dacă erau și băieții acasă. Sunt la bunici și acolo temperatura e puțin mai scăzută, ai mei au mulți copaci și pot să stea mai mult prin curte”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Andreea Bălan pe urmele lui Jlo: „Vara asta ne îndrăgostim”. Cum l-a băgat pe Tiberiu în ultimul videoclip

Recomandarile noastre