Exclusiv. Andreea Bălan pe urmele lui Jlo: „Vara asta ne îndrăgostim”. Cum l-a băgat pe Tiberiu în ultimul videoclip

Exclusiv. Andreea Bălan pe urmele lui Jlo: „Vara asta ne îndrăgostim”. Cum l-a băgat pe Tiberiu în ultimul videoclip
Andreea Bălan s-a făcut ciuciulete la mare, săptămâna trecută, când a filmat o parte din ultimul ei videoclip. Luni dimineață a lansat piesa, iar clipul e plin de surprize.

Andreea Bălan a luat-o serios pe urmele lui Jlo: „Vara asta ne îndrăgostim”, spune vedeta. Dacă artista de peste Ocean, la împlinirea a 52 de ani a decis că e momentul să își asume oficial relația cu fostul ei iubit Ben Affleck, astfel că a postat chiar ea o fotografie în care se sărută cu acesta, blondina noastră pare că și l-a băgat pe Tiberiu Argint în ultimul videoclip.

Andreea și Tiberiu formează un cuplu din vara anului trecut, când cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreuna, la mare, la o petrecere din Vama Veche. Așa cum a putut remarca orice om atent, bărbatul e foarte prezent în viața iubitei sale, inclusiv în vacanțele cu mama și fetițele ale acesteia.

„Vara asta ne îndrăgostim”

Luni dimineață, Andreea Bălan a lansat cel mai nou clip al său, care face parte dintr-un viitor album. „Dragilor, vara asta Ne Îndrăgostim ♥️ Am lansat o piesă super fresh, de vară, care te cheamă la vacanțe, plaje și mult soare. Videoclipul este filmat atât în Grecia, cât și în România”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram. În imaginile care însoțesc postarea apare ea, pe un scuter, în spatele iubitului ei, pare-se, în timp ce se plimbă pe un drum din Grecia.

După cum vă amintiți, după vacanța Andreei cu fetițele ei într-un resort din Egipt, ea a lăsat fetițele acasă și a plecat împreună cu iubitul ei, Tiberiu Argint, în vacanță în Grecia. De acolo ne-a uimit cu fotografiile incitante postate pe rețelele sociale, în costume de baie. Într-una vedeta stă în cap.

Andreea Bălan pe urmele lui Jlo

Dacă peste Ocean, cuplul momentului Bennifer și-a făcut oficial ieșirea în public ( printr-o postare a vedetei pe Instagram), iată că și Andreea Bălan acționează la fel. Imaginile în care apare sunt memorabile. Iar Tiberiu Argint o susține cât poate pe iubita sa. El a distribuit la Insta Story clipul de promovare a noii melodii a Andreei.

Iar piesa e în stilu-i caracteristic, care a umplut fanii de bucurie. „Superbă piesă, seamănă puțin cu stilul tău vechi, nopți de vara fierbinți, oricum ești minunată! Evoluezi, perfecționezi, bravo ție!”, i-a scris una dintre fane.


Sursa foto: Instagram

Bârfe regale. Cum a izbucnit, de fapt, conflictul dintre Casa Regală și Meghan Markle

Recomandarile noastre