Adele s-a îndrăgostit, din nou! Norocosul este un prieten vechi

Adele s-a îndrăgostit, din nou! Norocosul este un prieten vechi
I-a luat ceva timp, dar acum, cu un nou look, filiform, Adele e gata să cucerească lumea. Se pare că zvonurile din online care spun că artista este îndrăgostită nu sunt doar bârfe.

Adele și Simon Konecki și-au finalizat divorțul, după aproape doi ani. Cântăreața în vârstă de 32 de ani și fostul partener sunt acum „oficial divorțați”. După doi ani de când trăiesc separat, un judecător a semnat acordul de divorț.

Adele, îndrăgostită de un prieten bun

Acum, se pare că Adele are de gând să își refacă viața. Au trecut doi ani de când s-a despărțit de fostul soț, cei doi finalizându-și divorțul abia cu câteva săptămâni în urmă. Celebra cântăreață și-a regăsit iubirea. Vedeta s-a îndrăgostit de un prieten din copilărie.

Adele iubește și chiar dacă vrea să țină ascunsă identitatea iubitului nu își ascunde fericirea față de familie și prieteni”, a spus o sursă apropiată. Ea era doar prietenă cu amicul din copilărie, dar totul s-a schimbat într-o seară cu puțin alcool. În acea seară și-au dat seama că au sentimente unul pentru altul. De atunci se iubesc și sunt fericiți.

Adele, mămică din nou?

Cântăreața se bucură de momentele din viața ei departe de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, nu a ascuns faptul că ar dori să mai aibă un copil. Finalizarea divorțului de fostul partener a durat mult din cauza discuțiilor privitoare la împărțirea averii de 190 de milioane de dolari. 

Artista a avut nevoie de mediatori pentru a ajunge la înțelegere cu fostul soț în această privință. Ei se vor ocupa, însă, împreună de creșterea fiului lor, Angel, de 8 ani. Adele s-a îndrăgostit de un prieten din copilărie.

Ion Lucian, umilit înainte de moarte. 70 de ani a fost pe scenă