Adevărul despre orientarea sexuală a lui Mihai Bendeac. Nu a mai rezistat și a spus cum trăiește

Adevărul despre orientarea sexuală a lui Mihai Bendeac. Nu a mai rezistat și a spus cum trăiește
Dincolo de prestațiile pe scenele teatrelor, ca actor, Mihai Bendeac  e un foarte îndrăgit jurat și o prezență TV agreabilă. Are milioane de fani și fane. Toată lumea vrea știe ce îi place.

Adevărul despre orientarea sexuală a lui Mihai Bendeac a fost deslușit. Și asta după ce, mult timp, s-a dezbătut și asupra numelor feminine care i-au trecut prin așternuturi, dar și asupra faptului că ar putea avea o orientare opusă.

Recent, actorul a acceptat invitația lui Cătălin Măruță în podcastul pe care vedeta de la ProTV îl difuzează pe YouTube. Mai mult, Mihai Bendeac a ales să răspundă clar tuturor întrebărilor primite. Întrebările au fost personale. Și nu au ocolit nici aspecte precum orientarea sa sexuală.

Adevărul despre orientarea sexuală a lui Mihai Bendeac

Aactorul a dezvăluit cum se identifică, dar și motivul pentru care mulți oameni au crezut că este altfel. „În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transsexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu «fil»! Aceste comentarii sunt adevărate!’, a spus actorul Mihai Bendeac în cadrul podcastului susținut de Cătălin Măruță.

Deseori, Bendeac a avut parte de comentarii referitoare la orientarea lui. Cei mai mulți oameni au considerat că ar fi atras de cei ca el. Totul are legătură cu  începutul carierei sale. Mihai a apărut în premieră la televizor jucând rolul unui bărbat, iar lumea l-a asociat cu personajul.

„La naiba!”

„Totul a plecat de când eram la «Mondenii», unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu…”, a spus burlacul.  Căci, momentan, Mihai Bendeac e singur, în căputare unei brunete minione voluptoase și empatice.

Sursa foto: Instagram