Adio burlăcie! Domnul Rimă Flick s-a însurat… à la grec

Adio burlăcie! Domnul Rimă Flick s-a însurat… à la grec
Cine spune că pandemia stă în calea fericirii oamenilor? Nimic nu poate sta în calea iubirii adevărate. Cunoscutul realizator radio Flick a spus „Da”. În Grecia.

Cunoscutul „domn Rimă” Flick, s-a căsătorit duminică cu aleasa lui, într-un loc de vis. El și Denisa Hodișan și-au unit destinele pe malul mării, în Creta. Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul radio, pe rețelele de socializare. Cu rimă: „De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!”. Nașii tinerilor căsătoriți sunt Daniel Buzdugan și soția acestuia. Și nașii și finii au publicat poze de la importantul eveniment care a avut loc pe insula Creta.

Denisa Hodișan a îmbrăcat o rochie de culoare albă și a purtat coroniță, având un buchet din  trandafiri albi. Flick a îmbrăcat o cămașă albă, pantaloni negri și pantofi sport.

Flick și Denisa Hodișan au început o povestea de dragoste în urmă cu câțiva ani. Denisa a fost desemnată Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017 – 2018.


Machiozele se plâng de vedetele Kanal D și dau din casă

Dan Brown scrie despre viața sa, după ce a fost dat în judecată pentru avere și amante. Detalii picante


Nași spontani, Daniel Buzdugan și soția

„Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!

Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă! Și pentru că suntem în Creta: Να ζήσετε! Na zisete! Καλούς απογόνους! Kalous apogonous!”, a fost mesajul transmis de Daniel Buzdugan.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp