Adrian Minune, mai fericit ca niciodată când a aflat cine va fi nașa bebelușului Adrianei. E bucurie mare în familia manelistului

Adrian Minune, mai fericit ca niciodată când a aflat cine va fi nașa bebelușului Adrianei. E bucurie mare în familia manelistului
2023 va fi un an plin pentru Adrian Minune, care va deveni a doua oară bunic. Toată familia se pregăstește pentru marele eveniment, iar Adriana și-a ales și nașii.

Deocamdată nu se știe dacă fiica manelistului va aduce pe lume o fetiță sau băiat, așa cum își dorește mult mămica, dar un lucru e cert. Copilul va fi extrem de iubit. Și pentru că toată lumea e în alertă pentru evenimentul mult așteptat, Adriana s-a gândit că cea mai potrivită nășică pentru copilul ei nu e decât sora, Karmen. Și e convinsă că moștenitorul ei se va iubi la nebunie cu fetița lui Karmen.

“Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea”

„Mă gândeam care o să fie diferența între Sofi, nepoțica mea, și copilul meu, dacă o să existe vreuna, mi-a zis sora mea, Karmen, că o să existe… Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea, dar dacă o să fie fată o să fie la fel de iubită, poate mai răsfățată decât ar fi un băiat!

“Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră”

Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Karmen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nașa. Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sor-mea e cea mai potrivită!”, a spus fiica lui Adrian Minune.

Adrian Minune vrea o nepoțică

În timp ce viitoarea bunică, soția lui Adrian Minune își dorește mai mult un nepoțel, cântărețul a mărturisit într-un interviu că i-ar plăcea să vină pe lume o bebelușă. s

„Adriana mea, fetița mea scumpă este gravidă. Are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește absolut nimic, are… doar laptele de pasăre dacă și l-ar dori, cred că l-ar avea. Ce vreau Dumnezeu (n.r.: dacă să fie fată sau băiat). Am văzut o ecografie, ei au zis că este băiețel, dar eu zic să o să fie fată”, a declarat Adi Minune pentru XNS.

Recomandarile noastre