Adrian Valentin, fratele Elenei Udrea, trup și suflet pentru fostul demnitar. Își sprijină necondiționat sora

Adrian Valentin, fratele Elenei Udrea, trup și suflet pentru fostul demnitar. Își sprijină necondiționat sora
A fost reținută în Bulgaria pe  7 aprilie și tot speră că nu va ajung din nou în închisorile din România. Ultimele noutăți despre Elena Udrea.

Elena Udrea are toate șansele să scape de închisoarea din România. Indiferent ce se va întâmpla, alături de fostul ministru al Turismului se află mama și fratele său.

Adrian Valentin, fratele Elenei Udrea, trup și suflet pentru fostul demnitar. Își sprijină necondiționat sora

Nimeni n-a știut multă vreme că Elena Udrea are un frate. Acesta se numește Adrian Valentin, are 50 de ani și s-a ocupat o perioadă de o firmă de comerț. Din păcate însă, pentru că rezultatele nu au fost cele dorite, aceasta a fost închisă. Căsătorit de aproape 24 de ani cu Cristina, Valentin a fost întotdeauna lângă mama și sora lui atunci când au avut nevoie, oferindu-și sprijinul.

Tot despre Adrian se știe că a fost mereu alături de fetele sale, care s-au lansat într-o afacere în industria IT. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, fratele Elenei Udrea sunt apropiați de politică, fiind și membrii cu ștate vechi ai echipei PMP, filiala Sector 6 București, după ce ani buni au făcut parte din organizația PD-L.

Cine se ocupă de micuța Elenei Udrea

De când a ajuns în spatele gratiilor, fetița Elenei Udrea este îngrijită de logodnicul Adrian Alexandrov, dar și mama acesteia, Maria. Udrea a mai ajuns odată în închisoare, iar acel moment a marcat-o profund.  ”Lăsam acasă un copil de 10 zile, plecasem fără să știu când mă întorc, un copil care nu știa să mănânce lapte praf, rămăsese cu bunica, bunica văzuse un copil în urmă cu 44 de ani, când mă născuse pe mine.

I-am lăsat pe stradă, mama, Adrian și copilul, neștiind când mă întorc. A fost evident mult mai greu, cu totul altceva. M-a ajutat faptul că erau multe femei mame, care sufereau enorm, cu mulți copii acasă. În Costa Rica e interzis avortul așa că pe la 18-19 ani aveau câte 4 copii.

Ți se rupea sufletul să îi vezi venind la vizitele de duminică, fiind smulși din brațele mamelor lor atunci când se termina perioada de vizită și cumva m-am gândit că nu sunt singură, că se întâmplă asta și altor femei și cumva m-a făcut să pot să rezist”, a rememorat Udrea periaoda petrecută în spatele gratiilor în Costa Rica.

Sursă foto: fanatik