Adriana Bahmuțeanu întoarce pe dos tot ce s-a știut despre divorțul de Prigoană. Afaceristului n-o să-i cadă bine ce a spus fosta soție

Adriana Bahmuțeanu întoarce pe dos tot ce s-a știut despre divorțul de Prigoană. Afaceristului n-o să-i cadă bine ce a spus fosta soție
Ani buni Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au încercat să-și salveze căsnicia mult prea toxică. N-a fost să fie, iar acum fiecare e fericit lângă alt partener de viață.

Invitată în podcastul „Tare de tot”, Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile și față și a făcut lumină în trecutul alături de Silviu Prigoană.

Adriana a vorbit pe larg despre fostul său mariaj, explicând că niciodată a fost totul roz, dar îi mulțumește lui Prigoană pentru că a învățat multe din acea relație. Chiar dacă acum nu mai vrea să vorbească cu ea decât prin intermediul avocaților.

Un lucru pe care nimeni nu l-a știut până acum e faptul că Adriana l-a prins pe fostul soț cu amanta. Bruneta afirmă că nu ea a fost cea care a vrut să divorțeze de atâtea ori, ci Prigoană. Singura dată când Adriana a intentat acțiune de divorț, s-a și desfăcut mariajul și fiecare a luat-o pe drumul său.

„Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm”

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui.

Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai pleacă’. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm.

„George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție”

Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi fiind persoane cunoscute e clar că am intrat în atenția tuturor. Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…)”.

„Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei”

Adriana demontează și ceea ce au spus unii și alții legat de faptul că ar fi interesată de averea lui Silviu Prigoană. Ea spune că atunci când a plecat din palatul afaceristului, și-a luat copiii, telefonul mobil și avea 1000 de lei în buzunar.

Adriana Bahmuțeanu a fost atacată și ea. Mărturisiri șocante

„Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțioanal, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…)

Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.  (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese.

„Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin. Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient”

Mama a fost singura persoană care m-a susținut necondiționat. Mereu a fost lângă mine. Poate și învățămintele astea din familie m-au făcut să țin de o căsnicie moartă. Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin. Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient. (…) Nu m-a interesat nici măcar un leu de la el. Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei”, a mai spus vedeta.

Recomandarile noastre