Ce nepot simpatic are Silviu Prigoană! Bebelușul lui Honorius a ieșit la plimbare. Foto

Ce nepot simpatic are Silviu Prigoană! Bebelușul lui Honorius a ieșit la plimbare. Foto
Honorius Prigoană i-a adus cea mai mare fericire în suflet lui Silviu Prigoană, când s-a născut bebelușul.

Paparazzi de la Spynews au reușit să obțină fotografii inedite cu bebelușul lui Honorius Prigoană.

Iată ce nepot simpatic are Silviu Prigoană. Bebelușul lui Honorius a ieșit la plimbare. Foto

Honorius Prigoană are toate motivele să fie cel mai fericit tătic din lume, care o dulceață de copil. Recent, mămica, care a primit ajutor de la bona filipineză a copilului au ieșit la o binemeritată plimbare în București. Mămica a fost extrem de grijulie și atentă la toate detaliile, pentru ca celui mic să nu-i lipsească nimic. Honorius și Corina s-au căsătorit în 2016 și au avut o nuntă ca în basme, iar recent au adus pe lume un îngeraș.

Silviu Prigoană e topit

De când Honorius, Corina și bebe au venit în România, Silviu Prigoană e în culmea fericirii și se simte senzațional în rolul de bunic. „Honorius și familia sa s-au întors în țară. Bebe e mare, acum, Arthur are deja opt luni. Este minunat să fii bunic”, a declarat acesta pentru Impact.

Ce le-a impus afaceristul copiilor pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu

Pe de altă parte, Prigoană are mare grijă de educația băieților pe care-i are cu Adriana Bahmuțeanu, iar în casa lor sunt reguli stricte. ”Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. La noi în frigider nu prea există așa ceva. Cel mic gătește, e cu bucătăria japoneză.

Și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob. Și ne și întrece. Le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus.

O zi pe săptămână se mănâncă cartofi prăjiți

Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere, sau între ciorbă și supă. Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar. Și obligatoriu, fac sport, în funcție de sezon”, a spus Prigoană.

Sursă foto: spynews