Adriana Bahmuțeanu și-a ales bine nașul. Ce legătură are afaceristul cu Will Smith, Justin Bieber sau Jim Carrey

Adriana Bahmuțeanu și-a ales bine nașul. Ce legătură are afaceristul cu Will Smith, Justin Bieber sau Jim Carrey
După o perioadă în care părea că nimic nu i se leagă, Adriana Bahmuțeanu e, în sfârșit, fericită. Și-a găsit bărbatul la care a visat.

De când l-a cunoscut pe George, Adriana Bahmuțeanu a înflorit și e convinsă că el e omul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

Adriana Bahmuțeanu și-a ales bine nașul. Ce legătură are afaceristul cu Will Smith, Justin Bieber sau Jim Carrey

Au trecut doar câteva zile de când Adriana Bahmuțeanu și alesul inimii sale, George, au făcut logodna. A preferat să țină totul secret, pentru a-și vedea liniștită de viață. Ca părinți spirituali, bruneta i-a ales pe Adrian Ghilă, pe care-l cunoaște de multă vreme și soția sa, oameni de la care a avut ce învăța de-a lungul vieții.

„Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi”

”Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic? Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Cine este nașul?

E drept că Adriana a știut ce să aleagă, pentru că nașul este un afacerist cu mare succes, stabilit în America. Potrivit revistei Forbes, acesta a reușit să strângă până în prezent nu mai puțin de 65 milioane de dolari. El stă într-o superbă casă, alături de soție și cei trei copii, cumpărată de la Will Smith și este și vecin cu multe vedete.

Printre afacerile sale se numără și câteva spălătorii auto unde Adrian îi primește cu drag să le facă mașinile ca scoase din cutie pe Justin Bieber, Jim Carrey și rapperul Wiz Khalifa. De asemenea, Adrian mai are afaceri imobiliare în California, dar și în București, unde se ocupă de un proiect imobiliar și are și un magazin ce comercializează țigări de foi și băuturi de lux.

„Niciun om de afaceri din lume nu va avea prea mulți bani lichizi”

”Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții […] Când discutăm despre „cash”, nu ne gândim la „hârtii”, ci la bani lichizi, pe care îi poți accesa. Există o regulă generală, potrivit căreia, dispui de zece procente, cash din averea ta estimată. Niciun om de afaceri din lume nu va avea prea mulți „bani lichizi”, a spus Adrian Ghilă pentru aceeași publicație.

Cum a fost prima întâlnire a Adrianei cu George

Cea care îi este aproape Adrianei și i-a făcut cunoștință cu George este Carmen Harra. Iată și cum a fost prima întâlnire a fostei soții a lui Silviu Prigoană cu alesul inimii. ”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să mă duc și până la urmă m-am dus.

Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el”, a mărturisit Adriana la „Xtra Night Show”.