Află ce semnificație are cifra 15, numărul îngerului. Cum sunt oamenii născuți în ziua de 15 ale lunii

Află ce semnificație are cifra 15, numărul îngerului. Cum sunt oamenii născuți în ziua de 15 ale lunii
Cifra 15 este o cifră aparte în numerologie. Mai este numită și cifra îngerului. Cei născuți într-o zi de 15 trebuie să știe că ziua lor este una specială.

Numărul 15 din numerologie marchează manifestarea unei vieți armonioase, o sinteză a materiei și a spiritului. Denumită și cifra îngerului,  numărul 15 se referă la fluxul material și spiritual, constant de energie, sursa puterii și cooperării.

Astfel, oamenii născuți într-o zi de 15 sunt firi puternice, energici. Sunt foarte prietenoși și deschiși spre noi explorări, potrivit numerologilor.

Raționamentul nu e punctul forte al oamenilor născuți pe 15 ale lunii

Cifra 15 nu prea poate să fie exprimată în nicio categorie rațională. Unii oameni născuți într-o zi de 15 sunt destul de greu de înțeles. Recurg destul de des la acțiuni nejustificate care nu sunt mereu pe placul tuturor.

Din punct de vedere numerologic, numărul 15 este simbol al antagonismului și al ascensiunii spirituale. Numărul 15 este considerat un număr sfânt, sacru, legat în mod misterios de problemele binelui și ale răului.

Sursa foto: Dreamstime
Sursa foto: Dreamstime

Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 15.15

Când te uiți la ceas la ora 15.15 înseamnă că vezi un număr în oglindă. Sunt foarte dese cazurile când vă întrebați de ce oare mă uit la ceas la 15.15 sau la 11.11 sau mereu la fix. Numerologia este foarte complexă și ar trebui, măcar puțin, să ținem cont de semnificațiile ei.

Așadar, dacă te uiți ceas la 15.15 sau vezi frecvent în diverse locuri aceste numere în oglindă, va trebui să spui stop și să-ți analizezi activitățile din ultima perioadă. În cazul în care faci anumite lucruri care nu-ți creează deloc plăcere, atunci oprește-le. Stai puțin, gândește, analizează și poate vei găsi alte activități cu care să le înlocuiești. Poate e vremea să-ți schimbi job-ul, locuința sau chiar să ieși dintr-o relație toxică.

Este posibil ca îngerii păzitori să vă fi trimis acest număr de oglinzi pentru a vă încuraja, a vă da speranță, a vă sprijini, a vă avertiza sau pur și simplu pentru a vă arăta că cerul vă iubește indiferent de situație.

Recomandarile noastre