Agresorul soțului Andreei Tonciu, prima reacție. Cine i-a luat acestuia apărarea

Agresorul soțului Andreei Tonciu, prima reacție. Cine i-a luat acestuia apărarea
Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au avut parte de clipe de groază astăzi, după ce Daniel a fost tăiat cu un cuțit de un conducător auto nervos din trafic, în zona cartierului Dristor din Capitală.

Soțul Andreeei Tonciu, Daniel Niculescu,  a fost tăiat cu un cuțit de către un alt conducător auto, în zona Dristor, din Capitală. La locul incidentului au sosit Poliția, dar și o ambulanță, iar rănitului i s-au acordat îngrijiri medicale.

Șocată de cele întâmplate, bruneta a mărturisit că i-a fost teamă pentru copilul ei, care era în mașină în momentul incidentului:“Iubesc țara noastră și o respect foarte mult, dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste alteracții și nu vreau să pățească ceva (…) Bărbatul nervos îl claxona pe soțul meu și nu am înțeles de ce!”, a mărturisit Andreea Tonciu. 

Agresorul, apărat de părinți. Cum și-a motivat gestul 

Conducătorul auto care l-a agresat pe Daniel Niculescu este un tânăr de 27 de ani, care a fost dus la Poliție pentru declarații în urma incidentului. Acesta a fost însoțit și de către părinții săi, care l-au scuzat în fața jurnaliștilor, spunând că nu este un băiat violent, ci că doar a reacționat. Soțul Andreei Tonciu în schimb, a menționat că a fost tăiat și că are încredere în forțele de ordine pentru a face dreptate: “M-a mutilat. I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!”. 

La ieșirea din secția de poliție, agresorul în vârstă de 27 de ani a avut și prima reacție în urma incidentului. Acesta a fost abordat de jurnaliști la plecare, însă nu a vrut să-și motiveze gestul, astfel că în momentul în care a fost întrebat ce s-a întâmplat acesta a răspuns că “nimic”, înainte să se urce într-o mașină și să părăsească locația. În mașina Andreei Tonciu se mai afla în momentul altercației și sora acesteia, Lorena, care a asistat la toată scena. 

Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp