Aici a stat Jackie Kennedy după moartea lui JFK. Casa este de vânzare pentru 10 milioane de $

Aici a stat Jackie Kennedy după moartea lui JFK. Casa este de vânzare pentru 10 milioane de $
După asasinarea lui JFK, Jackie Kennedy a stat într-o casă din Washington DC în perioada de doliu. Iată cum arată proprietatea, care este de vânzare la suma de 10 milioane de dolari.

Președintele John F. Kennedy a fost asasinat la 22 noiembrie 1963, provocând o perioadă națională de durere și ani de doliu. El și Jackie (care s-a căsătorit mai târziu cu Aristotel Onassis și i-a luat numele de familie) au avut patru copii, dintre care doi au murit în copilărie. Jackie s-a întors o singură dată la Casa Albă, la opt ani după ce soțul ei a fost ucis, într-o vizită privată cu copiii. Imediat după ce a murit JFK, Jackie Kennedy și-a petrecut perioada de doliu într-o casă cochetă, care acum este la vânzare. 

Casa în care a stat Jackie Kennedy, scoasă la vânzare. Cum arată proprietatea 

Casa lui Jacqueline Kennedy Onassis a ajuns pe piață în cartierul Georgetown din Washington, D.C. Conacul de 9.339 de metri pătrați, cunoscut sub numele de casa Riggs-Riley, a fost locul unde fosta primă doamnă și cei doi copii ai ei, Caroline și John Jr., s-au mutat după ce au părăsit Casa Albă când soțul ei, fostul președinte John F. Kennedy , a fost asasinat în 1963. Ea și copiii au rămas și au plâns în casă aproximativ un an înainte de a se muta într-o altă proprietate din zona Georgetown. Casa cu opt dormitoare și șase băi este acum scoasă la vânzare pentru 10 milioane de dolari. 

Listată în Registrul național al locurilor istorice, casa a fost construită în 1805 de magnatul bancar Romulus Riggs și are o istorie dincolo de șederea lui Jackie. Când fosta primă doamnă s-a mutat în casă, aceasta era deținută de W. Averell Harriman, fostul guvernator al New York-ului, și soția sa Pamela Churchill Harriman, al cărui prim soț, Randolph Churchill, era singurul fiu al prim-ministrului britanic Winston Churchill.

Cuplul „a găzduit în mod regulat petreceri fastuoase pentru elita politică și socială din Washington”, conform listării proprietății, și l-a angajat pe renumitul arhitect Hugh Newell Jacobsen pentru a renova în mare măsură casa. Proprietatea a fost transmisă fiului Pamelei, Winston Spencer Churchill, care a vândut-o actualilor proprietari în 1997.

Oricine va cumpăra proprietatea va revendica terenul de 38 de acri – unul dintre cele mai mari din cartier – completat cu o piscină în curte, amenajări luxuriante, terase multiple și parcare pentru cinci mașini. 

Foto: People

I s-a spus doamna Babushka. Cine e misterioasa femeie care a filmat asasinarea lui J.F. Kennedy

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri