Al Bano, declarații șocante despre dispariția fiicei sale. „Eu aparțin apelor”

Al Bano, declarații șocante despre dispariția fiicei sale. „Eu aparțin apelor”
Din 1993 de când frumoasa lor fiică, Ylenia Carrisi, a dispărută, viața lui Al Bano și a Rominei Power n-a mai fost la fel.

Deși au trecut atâția ani, mama tinerei nu acceptă că fiica ei ar putea să fi trecut în lumea drepților și încă o așteaptă acasă, să o strângă în brațe.

În această perioadă, Al Bano alături de fosta sa soție și partenera de scenă, Romina Power sunt în Capitală pentru a susține un concert în București și în Cluj. Cu această ocazie, Al Bano a declarat lucruri cu adevărat șocante despre dispariția și posibila moarte a fiicei sale, Ylenia.

Fata a fost dată dispărută pe 18 ianuarie 1994, iar părinții au căutat-o ani buni până ca artistul să o declare decedată. Al Bano chiar a spus la un moment dat că Romina ar fi avut o influență negativă asupra tinerei, iar în final părinții s-au despărțit.

Ylenia a fost văzută lângă râul Mississippi

În rapoartele autorităților care au făcut eforturi uriașe să o găsească a apărut o informație potrivit căreia pe 6 ianuarie 1994, lângă râul Mississippi a fost văzută o femeie care semăna leit cu Ylenia. Era o zonă periculoasă, dar ea n-ar fi fost deloc deranjată.

Stătea și citea o carte, fiind observată de agentul Albert Cardoba care a atenționat-o și a rugat-o să plece de acolo. Fata nu a vrut să asculte și a spus că „aparține apei”, apoi s-ar fi aruncat în Mississippi. Ciudat sau nu, corpul nu a fost găsit niciodată, de aceea au fost multe speculații că aceasta ar mai fi fost în viață.

Al Bano crede în varianta cu Mississippi

Al Bano crede în varianta că fiica sa s-ar fi aruncat în fluviu. El a mărturisit acest lucru cu ocazia venirii în România. „Ea se afla pe malul apei și citea. Eu știu povestea. Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: “Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.”

Și ea că: “Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.” “Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos” și el a plecat. Apoi a revenit. “Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!”. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: “Eu aparțin apelor.” S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”, a spus artistul pentru Cancan.

Recomandarile noastre