Alături de două foste iubite, lui Irinel Columbeanu îi stă gândul în altă parte. Visează departe

Alături de două foste iubite, lui Irinel Columbeanu îi stă gândul în altă parte. Visează departe
Irinel Columbeanu nu mai e nici pe departe la fel de bogat cum era în perioada în care o plimba pe Monica de la Izvorani la Paris cu avionul privat. Trăiește la bloc, conduce o mașină modestă și are gânduri.

Rămas fără viața în lux, tot ce mai poate face Irinel Columbeanu e să o rememoreze. Și, har Domnului, are ce povesti. Se anunță un best seller. Cu puțin înainte de finele anului, Irinel Columbeanu și-a lansat primul volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Lansarea a avut loc în compania fostelor sale partenere de viață precum Romanița Iovan și Briana Caradja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu)

Fostul milionar s-a ținut și de promisiunea făcută celor care sunt interesați de cartea lui, pe conturile sale de Instagram și Facebook. Așa că le-a livrat cartea personal, la ei acasă, cu autograf. Vor fi trei volume în total. În primul volum publicat,  Irinel Columbeanu vorbește despre relația sa cu Anna Lesko, dar și despre faptul că a suferit un AVC în urmă cu ceva timp.

Irinel Columbeanu, foarte emoțional

Într-un interviu exclusiv acordat revistei Ciao, Irinel Columbeanu a mărturisit că nu are rude cu care să se reunească de sărbătorile de iarnă, dar este OK cu asta, nesimțind-se nici singur, nici uitat. Cu această ocazie latura sensibilă a lui Irinel Columbeanu a ieșit la iveală. El a recunoscut că a fost cel mai frumos Crăciun „Cel în care am reușit să o fac pe fiica mea să creadă în existența Moșului, dar (sper) și că cele mai îmbucurătoare cadouri tot singur ți le trimiți”.

Legate tot de fiica sa sunt și așteptările pe care Irinel Columbeanu le are pentru nou an. „Sper să mă revăd cu ea atunci când va fi și ea împlinită, iar de aceasta depinde și unde”, a mărturisit fostul miliardar. Acesta a recunoscut că iubește în acest moment și că tot ce își dorește de la o viitoare relație este „să ne-nțelegem din priviri”.