Ce reacție a avut Irinel Columbeanu când și-a văzut fiica în fustă mini, în avion privat. Irinuca are doar 15 ani

Ce reacție a avut Irinel Columbeanu când și-a văzut fiica în fustă mini, în avion privat. Irinuca are doar 15 ani
Irinel Columbeanu a trăit toată viața după zicala „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!”, însă oare mai poate spune la fel atunci când e vorba de ținuta fiicei sale? Irinuca, la doar 15 ani, gustă acum din cele mai exclusive plăceri ale vieții, datorită mamei sale - Monica Gabor, cuplată cu milionarul chinez Mr. Pink. Cele două s-au fotografiat în fuste minuscule, în avion privat.

Irinel Columbeanu a pierdut milioanele de euro, dar Monica Gabor a lovit jackpot-ul cu chinezul Mr. Pink.

Pe lângă faptul că e foarte potent financiar, chinezul a acceptat să-i „adopte” și copilul, pe Irina Columbeanu, din relația cu Irinel Columbeanu. Tânăra domnișoară îi spune lui Mr. Pink „tată”, potrivit spuselor mamei sale, iar milionarul le-a dat acum liber la orice moft.

Înainte de marea ceartă din vară dintre el și Moni, când lumea credea că e foarte posibil să nu se mai împace, cei doi totuși au reușit să revină la sentimentele vechi, însă nu fără a-și pune câteva condiții.

Moni, pasărea închisă în colivie de aur

Cea mai importantă condiție a fost a Monicăi, care i-a reporșat că trăiește ca o pasăre închisă într-o colivie de aur. Fosta doamnă Columbeanu i-a dat un ultimatum lui Pink, spunându-i că trebuie să-i respecte libertatea, altfel pleacă definitiv. Zis și făcut, chinezul nu i-a mai interzis româncei să folosească în voie rețelele sociale, și nici să poarte ce haine dorește sau să se machieze. Da, Pink nu accepta ca ea să păstreze lookul provocator pe care îl avea în țara natală, ci dorea ca ea să-l adopte pe cel asiatic, unde femeia e acoperită, decentă și delicată.

Mr. Pink a cedat, după cum bine vedeți. Acum și Irinel Columbeanu e nevoit să accepte că fiica lui are liber să se îmbrace cum vrea.

Irinel Columbeanu, stresat de ținuta Irinucăi

Surse spun că lui Irinel nu i-a picat bine să-și vadă fiica în fustă atât de scurtă, considerând-o prea mică pentru un look atât de libertin. Însă nu are ce face. Nu poate decât să o sprijine pe Irinuca și să aibă încredere în fosta lui soție. Totodată, aceleași surse ne spun că fostul milionar i-a reporșat, pe ocolite, acest fapt.

Pe rețelele sociale, Irinel a fost însă foarte cumpătat. A comentat cu inimioare la pozele cu cele două, discret, fără să transmită și alte mesaje.

E de meționat faptul că Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cuplat când ea avea doar 18 ani, iar el se apropia de 50. Acum, cu ochi de tată, e posibil să vadă altfel lucrurile.

Irinuca este o fată foarte frumoasă, dar și foarte isteață, cu note foarte bune la școală. Vom vedea dacă va avea același destin cu al mamei sale sau dacă va alege în primul rând studiul și cariera, apoi viața amoroasă și petrecerile.

Irinuca nu se mai întoarce în România

Irina Columbeanu, transformată total!

Din prima vacanță petrecută în Los Angeles, la mama ei, Irinuca a fost vrăjită de Statele Unite ale Americii. S-a întors acasă, la Irinel, însă i-a spus celui care a crescut-o că își dorește foarte mult să locuiască peste Ocean, unde i se oferă alte posibilități. Irinel Columbeanu pierduse deja milioanele de euro moștenite de la părinți, iar el nu mai avea prea multe de oferit fiicei sale. A acceptat cu inima îndoită, însă în țara unchiului Sam e foarte posibil ca Irinuca să aibă un viitor strălucitor. Cu atât mai mult cu cât ea se află sub protecția celui de-al doilea „tată”, Mr. Pink.