Alec Baldwin, planuri mari pentru viitor. A început să apeleze și la alte femei

Alec Baldwin, planuri mari pentru viitor. A început să apeleze și la alte femei
În timp ce se confruntă în continuare cu procese și anchete după ce și-a împușcat, din greșeală, directoarea de imagine a westernului pe care îl filma, Rust, Alec Baldwin își vede minuțios de planurile sale de viitor.

Acestea nu au legătură neapărat cu cariera sa, ci cu dorința de a lăsa cât mai mulți urmași pe planetă. Deja are opt copii, ultimul tocmai a venit pe lume. Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară după ce soția sa, Hilaria, a născut o fetiță. Actorul american în vârstă de 64 de ani a anunțat că soția sa a adus pe lume o fetiță „fericită și sănătoasă”.

Numele micuței, Ilaria, e derivat din cel al mamei sale, Hilaria, în vârstră de 38 de ani.

Baldwin are copii și cu fosta, și cu actuala, și cu o mamă surogat

Baldwin și mai tânăra sa soție s-au căsătorit în anul 2012 și mai au împreună șase copii: Carmen (8 ani), Rafael (7 ani), Leonardo (5 ani), Romeo (4 ani), Eduardo (1 an) și Lucia (1 an). Lucia s-a născut cu ajutorul unei mame surogat. Așa cum Rețete și Vedete a mai scris, cunoscutul actor Alec Baldwin mai are o fată, Ireland, în vârstă de 26 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1993 și 2002. Acum, familia actorului s-a mai mărit cu un membru, micuța Ilaria Catalina Irena, care a venit pe lume joi.

Cei doi soți au așteptat să vină cu micuța acasă pentru a anunța venirea ei pe lume. Anunțul a fost făcut de Hilaria, pe contul ei de Instagram, prin intermediul unui video. „Este aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate”, a spus Hilaria Baldwin.

„Atât eu cât și ea suntem fericite și sănătoase. Micuții ei frățiori petrec ziua cunoscându-o și urându-i bun venit în casa noastră. Vă trimitem toată dragostea. Suntem fericiți să împărtășim aceste vești minunate cu voi”, a mai spus soția lui Alec Baldwin. Vestea nașterii celui de al optulea copil al actorului are loc la exact un an de la tragedia produsă pe platourile de filmare ale wsternului Rust, unde Alec Baldwin, care avea rolul de producător și protagonist, a împușcat-o mortal, accidental, pe directoarea de imagine a peliculei, și l-a rănit pe regizorul secund.