Fiica cea mare a lui Alec Baldwin, gest șocant chiar când tatăl său are de dat explicații că a păsat pe trăgaciul armei cu care a ucis-o pe Halyna Hutchins

Fiica cea mare a lui Alec Baldwin, gest șocant chiar când tatăl său are de dat explicații că a păsat pe trăgaciul armei cu care a ucis-o pe Halyna Hutchins
Modul în care copiii sunt afectați de faptele părinților lor nu este întotdeauna vizibil. În cazul fiicei mari a lui Alec Baldwin, șocul e la vedere, și reacția pe măsură.

Așa cum vă amintiți, zilele acestea, pe de o parte FBI, pe altă parte anchetatorii civili au stabilit că actorul și regizorul Alec Baldwin, protagonistul și producătorul westernului Rust, e cel care a apăsa trăgaciul armei cu care a fost ucisă directoarea de imagine a filmului, Halyna Hutchins. Incidentul a avut loc în toamna anului trecut, la filmări. În timp ce repeta o scenă, Baldwin a declanșat arma despre care nu știa că era încărcată cu muniție letală. Hutchins a murit imediat, iar regizorul secund a fost rănit.

În fața problemelor cu care se confruntă tatăl său, Ireland Baldwin reacționează: „Fă lucruri care te sperie”.

Cine e fiica cea mare a lui Alec Baldwin

Alec Baldwin are foarte mulți copii. primăvara aceasta s-a aflat că actorul și actuala sa soție, Hilaria, se pregătesc să devină părinți pentru a șaptea oră. Ultimul născut a venit pe lume cu un an în urmă. Înainte de ea însă, Alec Baldwin a mai avut o relație în urma căreia a dat viață unui copil.

Ireland a venit pe lume acum 26 de ani în urma relației actorului cu actrița și cântăreața Kim Basinger. Tânăra e cunoscută ca model și actriță.

Reacție aparte la problemele tatălui: fiica lui Baldwin aproape s-a ras în cap

Ireland Baldwin a postat duminică o serie de selfie-uri în care își arată noua frizură blondă platină pe Instagram. și face un joc de cuvinte din numele ei de familie (fonetic, acesta se traduce prin chel și câștig). „Nu-mi spune că nu voi face ceva pentru că o voi face”, a declarat modelul, în vârstă de 26 de ani, în textul postării, adăugând „buzzed by @hairmettle” și dând credit pentru hairstylist-ul Hannah Bonetti pentru.

Baldwin a împărtășit și un instantaneu al poveștii, suprapunând fotografia cu un mesaj despre viziunea ei nou revigorată asupra vieții și frumuseții: „Fă lucruri care te sperie.  Fă lucruri pe care nu le vei face niciodată. Părul meu a fost distrus de ani de înălbire, modelling, de când aveam 17 ani. Aștepta de mult o reîmprospătare”, a adăugat Baldwin.

„Întotdeauna mi-am dorit să fac asta, dar mi-a fost întotdeauna frică.  Acum că nu-mi pasă de ceea ce cred alții, mă simt mai frumoasă ca niciodată”, a mai adăugat tânăra vedetă în ascensiune care a reacționat astfel la problemele tatălui ei, scrie PageSix.com.

Kim Basinger e mândră de fiica sa

Inutil să spun că prietenii, fanii și familia lui Baldwin au fost cu toții uimiți de schimbarea ei îndrăzneață și neprevăzută. Cuvintele aparent i-au scăpat lui Paris Hilton, dar cine are nevoie de ele când un simplu „😍” poate fi suficient ca expresie a oricărei reacții simțite din inimă. „Visător”, a lăudat actrița Hilary Duff, iar episcopul Briggs adăugând: „UMITOR”. Tess Holliday a intervenit și ea, scriind „Loooooove”, în timp ce regina frumuseții Nadia Mejia a țâșnit: „Nebunie!!!!”.

Nu în ultimul rând, mama lui Ireland Baldwin, Kim Basinger, nu a ratat șansa de a reaminti tuturor că acesta era încă „bebelușul ei”. „Nu-i spune să nu facă ceva…  pentru că o va face”, a scris ea.  „Sunt martor la asta și sunt de mulți ani… Pur și simplu frumos.”

Sursa foto: Instagram